Seorang pegawai polis bukan sekadar menyarung uniform segak di atas badan, sebaliknya memikul tanggungjawab serta integriti yang jauh lebih besar khususnya dalam memastikan keselamatan dan keamanan masyarakat. Namun dalam kejadian yang berlaku di Pasir Mas ini, lain pula situasinya.
Pertemuan dengan Pegawai Narkotik dibuat dalam kereta pada malam hari
Seorang Pegawai Narkotik berusia lingkungan 30-an didakwa melakukan persentuhan tidak senonoh terhadap seorang wanita dipercayai isteri kepada tahanan. Laporan lanjut berkata, awalnya wanita berumur 20-an itu telah bersetuju melakukan pertemuan dengan pegawai berkenaan pada Rabu semalam kira-kira jam 9.00 malam.
Artikel Berkaitan :
👉 Suami Pembersih Berjaya Beli Kereta, Isteri Pinjam Kejap Temui Panty Bawah Seat
👉 Berang Ibu Ditegur, Suami Tinggalkan Isteri & Bayi 4 Bulan Di Stesen Minyak
👉 Pramugari Kucup Dada Pengarah Syarikat Penerbangan, Isteri ‘Spill’ CCTV Lif
👉 Dan banyak lagi di Whatsapp Channel Kisah Dunia!

Berjumpa untuk urusan suami yang ditangkap, isteri tiba-tiba ‘disentuh’
Pertemuan itu dibuat atas urusan berkaitan suaminya yang ditangkap atas kesalahan narkotik. Namun tidak disangka-sangka, pegawai terbabit malah melakukan aksi tidak bermoral sebegitu rupa. Kejadian itu sudah sampai ke pengetahuan pihak tertinggi dan tindakan lanjut telah pun diambil.
“Isteri tahanan hubungi pegawai tersebut untuk urusan suami yang ditangkap. Pegawai itu kemudiannya ajak untuk berjumpa di bandar Pasir Emas”

Proses siasatan masih berjalan
Buat masa sekarang, Ketua Polis Kelantan berkata kejadian itu masih dalam siasatan lanjut. Pegawai yang terlibat dibebaskan dengan ikat jamin sementara menunggu siasatan dilengkapkan.

KREDIT : Portal Harian Metro
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.



