Sanggup menyewa ruangan pejabat untuk dijadikan sebagai lokasi khas melakukan hubungan kelamin secara bebas dengan wanita simpanan. Demikianlah pendedahan berani yang dibuat oleh usahawan kosmetik, Datin Amyera Zainal mengenai perbuatan jelik bekas suaminya. Tindakan tidak bermoral itu akhirnya menjadi punca utama keretakan rumah tangga mereka yang berakhir dengan penceraian pada tahun ini.
Jam 4.00 pagi lari bawa beg…Kantoi check-in belakang rumah masa bulan puasa
Selain mendedahkan mengenai segala ‘peralatan dewasa’ yang disediakan dalam bilik terbabit, sebentar tadi wanita ini turut berkongsikan paparan bagaimana lelaki itu sempat menginap di hotel berdekatan rumah mereka pada bulan puasa. Setelah perbuatannya terbongkar, dia didakwa melarikan diri dari rumah sambil membawa beg.
Artikel Berkaitan :
👉 Usahawan Kosmetik Dedah Bekas Suami Sewa Pejabat Sebagai Lokasi Khas ‘Berprojek’
👉 Terduduk Atas Tar Dengan Stokin Pantang, Nurin Dedah Video Lagi, SD Card Dibuang
👉 Nurin Alisa Pernah Hantar Anak Tapi Tak Diterima “Sampai Tertidur Luar Rumah”
👉 Dan banyak lagi di Whatsapp Channel Kisah Dunia!
Nak saman? Sorry tak takut pun…Pergilah saman, aku bukan buat fitnah
Datin Amyera turut mempertikaikan kenyataan tunang kepada bekas suaminya mengenai perkenalan mereka yang kononnya berlaku pada tahun 2024. Tentang ura-ura pihak sana mahu mengantar saman, Datin Amyera langsung tidak gentar memandangkan segala yang diperkatakan adalah sebuah kebenaran.

Bila orang dah mula bersuara, tahu pula kau
Datin Amyera turut memberikan peringatan tegas kepada pihak sana untuk tidak cuba-cuba bermain ‘api’ serta mengganggu kehidupannya lagi. Kini apabila dia tampil bersuara mendedahkan segala-galanya, muncul pula tindakan untuk memfailkan saman.

KREDIT : IG Datin Amyera Zainal
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


