Home » “Aku Memang Tabik Betul Dengan Johan Ozlyn Suami Isteri,Patut Blh Jadi Cth Terbaik Buat Semua Org”-Johan Dan Ozlyn Dipuji Melangit Oleh Netizen
Inspirasi

“Aku Memang Tabik Betul Dengan Johan Ozlyn Suami Isteri,Patut Blh Jadi Cth Terbaik Buat Semua Org”-Johan Dan Ozlyn Dipuji Melangit Oleh Netizen

Ozlyn dan juga Johan merupakan antara pasangan selebriti yang sangat popular dan juga sempoi. Tidak di nafikan, mereka berdua ini sangat lawak dan mempunyai sikap gila-gila dengan sesiapa sahaja. Dalam rumah tangga, mereka menguruskan kesemuanya sendiri tanpa bantuan orang gaji. Pendek kata, bermula dari menyediakan makan pagi,tengah hari,makanmalam dan melakukan kerja lain seperti mengemas rumah dan membasuh baju, mereka akan melakukan kesemua tugasan secara bergilir-gilir termasuklah menjaga anak-anak empat orang kesemuanya.

Johan juga kekal dengan sikap rendah dirinya sejak dari dulu lagi.Semua orang tahu Johan antara artis yang sangat sukses dan mempunyai pendapatan dari pelbagai sumber. Namun begitu gaya hidup yang di pilih oleh Johan dan keluarganya di lihat sangat sederhana namun penuh makna. Ramai juga orang kagum dengan mereka suami isteri kerana saling membantu dalam menguruskan kehidupan.

Apabila melihat Johan membantu Ozlyn membasuh baju dan memasak, ramai betul wanita di luar sana berharap agar mereka mempunyai pasangan hidup seperti Johan. Sudahlah kelakar, pandai pula membantu isteri di rumah. Bagi mereka berdua, rumah tangga perlu ada kerjasama. Siapa yang sempat masak dia akan masak,siapa yang sempat kemas dia yang akan mengemas.Semuanya di lakukan dengan sukarela dan penuh senyuman ceria di wajah.Suami korang macam ni tak? Haha.

Posting ini juga buat ramai netizen memuji sikap Johan sebagai suami. Ozlyn katanya sedang mengandung dan biasanya dia yang akan memasak.Namun pada hari itu Ozlyn tidak larat dan hanya mahu tidur.Kata Ozlyn,“Bila kita ckp arini kita xmo buat keje.. kita nak tdoooooooo n rehat.. tetibe en somi kejut bgn ckp dia dh siap masak.. ajak makan.. (elehhh nih mesti nak pujuk balik kan?😜) dia dh siap isikan nasi bagai lauk sardin kicap.. pandai pulak masak kan???? Nasib sedap.. habis sepinggan penoh tu aku makan.. sodiq paling suka la.. lauk fav dia.. laju dia makan.. syukur ya Allah di atas rezeki dan nikmat yg telah Kau berikan pada keluargaku.. #papamasak#sardinkicap”

Wah tanpa berlengah terus Johan masak untuk isteri. Bagus betulkan? Netizen memuji sikap Johan dan Ozlyn yang punya tolak ansur yang tinggi dalam berumah tangga. Kata netizen:

“Mane gmbr penuh sadin msk kicap tu…trliur plak tgkk”

“Dapnye..dah la mangandung saya ni..fav sadin jg..😅nk buat jg la”

“Terliur la kak..org preggy cam kite selera je mkn,kan..hihihi”

“yezzzaaa…ni brulh btul dinamakn manusia & juga artis yg sebenar,bila mkn sardin pn dia share….x mcm sesetengah manusia bila mkn kt tpt2 besar / ternama je diorg nk share…ape pong tabik spring to your family #jozlynnhanania…terbaeekkkkk”

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job[at]kisahdunia.org Info Lanjut.

Apa Komen Anda





error: Alert: Content is protected !!