Home » [VIDEO] “Angin Cinta Wany Kirim Jadi Apa? Jadi Taufan Dalam Hati Khai!” -Cabaran Pickup Line Khai Bahar, Wany Hasrita Bersemut!
Hiburan

[VIDEO] “Angin Cinta Wany Kirim Jadi Apa? Jadi Taufan Dalam Hati Khai!” -Cabaran Pickup Line Khai Bahar, Wany Hasrita Bersemut!

Beberapa hari yang lalu penyanyi Khai Bahar dan Wany Hasrita menjadi tetamu jemputan dan muncul dalam rancangan CCTV menerusi cabaran ‘Pickupline’.

Wahh pastinya keadaan menjadi riuh rendah apabila pengacara program berkenaan mengusik Wany dan Khai sehinggakan Wany dilihat tersipu-sipu menahan malu apabila diusik berdua.

Siapa sangka Khai rupanya seorang yang pandai dalam memberikan pickup line apabila riuh studio dengan gelak ketawa apabila mendengar perkataan yang terkeluar daripada mulutnya.

“Wany sebenarnya, angin cinta yang Wany kirim tu dah jadi apa?

Tak tau?

Dah jadi taufan dalam hati Khai!” 

Malah ketika Khai ingin memberikan pickup line kepada Nabila Razali, Wany tampil menghalang dengan ekspresi cemburu yang cukup melucukan!

Bukan itu sahaja, ketika ibu Wany dijemput muncul di pentas, dengan spontan wanita berkenaan merestui hubungan Wany dan Khai setelah ditanya oleh pengacara.

Malah semakin gamat apabila Khai diminta memilih Nabila atau Wany, penyanyi Luluh itu dengan segera memilih Wany.

Jom kami kongsikan video pendek dalam rancangan tersebut.

Sumber Youtube Thinker Studio

Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Panas

error: Alert: Content is protected !!