Home ยป Kerana Gambar Makan Malam Bersama, Cinta Hans Isaac Dan Neelofa Dikatakan Berputik Kembali? Ini Respon Netizen..
Cinta & Perhubungan Hiburan

Kerana Gambar Makan Malam Bersama, Cinta Hans Isaac Dan Neelofa Dikatakan Berputik Kembali? Ini Respon Netizen..

Masing-masing sedang solo dan tidak lagi mencari cinta. Itulah dia Datuk Hans Isaac, 46 yang merupakan pelakon, pengarah dan produser manakala Neelofa, 28 yang kini kian berjaya dengan perniagaan yang dulu dikatakan pernah menjalin cinta.

Walaupun masing-masing telah membawa hala tuju sendiri pada tahun 2014, namun baru-baru ini mereka dikatakan sedang menjalin cinta kembali. Betul ke?

Foto ini dimuat naik di Instagram peribadi Hans Isaac sendiri dan terlihat Neelofa dan rakan-rakannya Dato @drnickboden serta Datin @elainedaly menikmati makan malam bersama.

Wah nampak baik je hubungan dorang ni, satu yang min respect dengan Datuk Hans ni bila dia tak putuskan silaturrahim dengan mereka yang pernah hadir dalam hidupnya. Macam Neelofa dan Elaine Daly.

Tetapi, menerusi posting itu juga ramai yang menyokong Hans Isaac dan Neelofa untuk bersama kembali bercinta. Kata netizen dorang ni nampak secocok dan sepadan.

 

Respon netizen tentang Neelofa dan Hans Isaac..

May you and Lofa ada jodoh..go go Hans and Lofa!

 

Peeeweet, are the getting back?

 

 

Okay lah tu, great to see both of u..

Terdahulu, di Meletop Nabil ada bertanyakan soalan pada Hans jika ada jodoh dan mereka bersatu kembali. Ini jawapan Hans dan siapa yang tahu kan?

 

Sumber: Hangat.com

 

Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Panas

error: Alert: Content is protected !!