Home » Bung Moktar, Zizie Izette Kongsi Nama Kembar Yang Ringkas, Menarik Tapi Diejek?
Hiburan

Bung Moktar, Zizie Izette Kongsi Nama Kembar Yang Ringkas, Menarik Tapi Diejek?

Alhamdulilah selepas lapan tahun menunggu kehadiran cahaya mata, akhirnya pelakon cantik, Zizie Izette dan suaminya, Bung Moktar selamat menimang anak sulungnya beberapa hari yang lalu. 

Menariknya, wanita berusia 39 tahun itu selamat melahirkan bayi kembar sehari awal daripada tarikh jangkaan, yang mana keduanya merupakan bayi lelaki dengan berat 2.74 dan 2.78 kilogram.

Bung Moktar melalu Harian Metro memaklumkan bahawa anak pertamanya diberi nama Adam, manakala anak keduanya diberi nama Alif. Namun keduanya hanya memilih nama hadapan sahaja, manakala nama tengah pula akan dipilih oleh Zizie.

Rata-rata mengucapkan tahniah dan memuji nama anaknya yang ringkas dan tidak panjang seperti kebanyakan anak-anak yang lain.

Namun di sebalik itu, ada juga beberapa individu yang mempermainkan nama Moktar, bahkan ada yang tanpa segan silu mendakwa bayi kembar berkenaan dan Moktar dilihat sebagai datuk dan cucu.

Sebaiknya jagalah hati orang lain memandangkan kedua pasangan berkenaan sudah lama mengidamkan rezeki cahaya mata.

Kakak kepada pelakon Shaheizy Sam itu berkahwin dengan Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Seri Bung Moktar Radin, 58, pada Disember 2009.

Sumber Media Hiburan

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job[at]kisahdunia.org Info Lanjut.

Apa Komen Anda

error: Alert: Content is protected !!