Home » Nak Lebih Cantik Punya, Wajah Lelaki Ini Yang Asalnya Nampak Kacak Bertukar Jadi Ngeri dan Mereput Lepas Dibedah
International

Nak Lebih Cantik Punya, Wajah Lelaki Ini Yang Asalnya Nampak Kacak Bertukar Jadi Ngeri dan Mereput Lepas Dibedah

Zaman sekarang ramai betul manusia mahu kelihatan lebih cantik. Cuba lihat di internet. Bukan wanita sahaja yang mahu menjaga kecantikan kulit malah ramai juga kaum Adam yang sudah pandai mencari bahan dan produk yang boleh membuatkan kulit mereka menjadi lebih cerah, bersih dan menawan.

Namun begitu dalam mereka mencari jalan untuk mencantikkan diri dan wajah, ada juga ramai yang tertipu. Paling teruk, kulit wajah yang asalnya nampak OK berubah menjadi sangat teruk . Seperti itulah yang berlaku kepada lelaki yang bernama Jerson Trujillo berumur 28 tahun ini. Cuba lihat wajahnya yang asal, nampak cantik, kacak dan bersih kan?

 

 

Namun di sebabkan lelaki ini mahu supaya dia nampak lebih lawa dan cantik macam kulit perempuan, maka dia pun mendapatkan khidmat untuk menambahkan lagi kelembapan pada kulit wajahnya. Maka lelaki ini pun pergi kepada seorang doktor untuk mendapatkan rawatan melalui suntikan jarum. Apa yang berlaku selepas itu ialah begini:

 

 

 

Wajah lelaki itu keluar banyak nanah, makin teruk dan memburuk sehingga reput.

 

 

Rupa-rupanya dia pergi berjumpa dengan doktor palsu. Doktor itu dikatakan sudah melarikan diri kerana enggan bertanggungjawab. Sekarang Jerson Trujillo perlu menjalani 4 pembedahan yang menyakitkan untuk membetulkan semula keadaan wajahnya.Semua orang di ingatkan agar hati-hati untuk mendapatkan rawatan wajah. Jangan jadi seperti lelaki ini.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!