Home » Eh,Kembar Ke? Anda Pasti Terkejut Lihat Wajah Gadis Seiras Syatilla Melvin Ini…
Hiburan

Eh,Kembar Ke? Anda Pasti Terkejut Lihat Wajah Gadis Seiras Syatilla Melvin Ini…

Isteri Shaheizy Sam yang dikenali sebagai Syatilla Melvin atau nama sebenarnya Siti Nur Syatilla Bt Amirol Melvin merupakan anak kedua daripada lima adik-beradik. 

Mungkin ada yang tidak tahu yang dia mempunyai darah kacukan Jepun dari keluarga sebelah ayahnya. Tidak hairanlah mengapa beliau mempunyai wajah yang cantik dan manis.

Syatilla mula dikenali apabila beliau dipilih sebagai finalis Dewi Remaja 2009/2010 seangkatan dengan aktres Neelofa, Izara Aisyah dan Anzalna Nasir.

Baru-baru ini, Syatilla telah memuat naik beberapa foto sepanjang percutian beliau bersama keluarganya di Kota London.

Apa yang menarik perhatian ialah gambar adiknya yang dikenali Syifa yang mempunyai wajah yang sangat seiras dengan Syatilla sehingga agak sukar untuk membezakan mereka.

Berikut merupakan gambar-gambar Syifa yang pasti membuat anda keliru dan sukar untuk mencari perbezaan wajah Syifa dan Syatilla.

 

 

 

 

 

Sama kan? Untuk pengetahuan, Syifa atau nama sebenarnya Nur Syifa Athirah Amirol Melvin,22 pernah menyertai  program pencarian Gadis Muka 2 (GM2) terbitan I Like Entertainment Sdn Bhd dan kini sedang mengikuti pengajian Komunikasi Massa di Segi University College dan difahamkan turut meminati dunia lakonan.

Sumber: Hangat.com, IG Syatilla, IG Syifa

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!