Home » “Dia Menjerit Minta Saya Ke Tandas, Lepas Tu…”, Ungku Hariz ‘Flashback’ Waktu Tahu Jihan Hamil!
Hiburan

“Dia Menjerit Minta Saya Ke Tandas, Lepas Tu…”, Ungku Hariz ‘Flashback’ Waktu Tahu Jihan Hamil!

Wahh siapa sangka pelakon Ungku Hariz dan pelawak terkenal, JIhan Muse bakal bergelar ibu dan bapa pada awal tahun hadapan!

Ungku Hariz ketika ditemui pihak Astro Gempak ada berkongsikan detik awal kehamilan isterinya apabila Jihan memaksa dia ke tandas untuk memeriksa ‘sesuatu’ yang mencurigakan.

“Saya sedang menonton televisyen ketika itu tiba-tiba Jihan menjerit dan meminta saya ke tandas. Ingatkan ada lipas atau cicak. Rupa-rupanya dia mahu tunjukkan saya keputusan ujian kehamilan di tepi sinki.

Reaksi saya ketika itu terkesima sebenarnya. Kami tidak terkinja-kinja suka atau menangis terharu sebab saya ingatkan dia cuba prank saya. Rupa-rupanya kejutan itu lebih besar daripada lipas,” 

Tambah jejaka berusia 32 tahun itu, dia ada mendapatkan nasihat daripada kenalan rapat dan keluarga untuk bergelar seorang bapa.

“Tak terfikir pun untuk menggalas tanggungjawab sebagai bapa tetapi sebenarnya seperkara yang saya belajar, kita tidak akan pernah bersedia selagi tidak melaluinya,” katanya yang ditemui pada majlis sambutan hari jadi sahabat karibnya, Mark Adam.

Ungku Hariz, atau nama sebenarnya Ungku Hariz Faizal Ungku Mohamed Fadli turut memberitahu bahawa Jihan tidak mengalami apa-apa alahan teruk sepanjang kehamilan. Jihan kini sedang hamil lima bulan dan dijangka bersalin pada awal tahun hadapan.

Pasangan berkenaan mendirikan rumah tangga pada 20 Mac tahun lalu. 

Sumber Astro Gempak

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!