Home » Bakal Timang Cahaya Mata Ke-4,Cristiano Ronaldo Gembira Kekasih Sudah Sarat Mengandung dan Menunggu Waktu Untuk Bersalin
International

Bakal Timang Cahaya Mata Ke-4,Cristiano Ronaldo Gembira Kekasih Sudah Sarat Mengandung dan Menunggu Waktu Untuk Bersalin

Umum mengetahui bahawa Cr7 sudah mempunyai 3 orang anak. Anak pertamanya berusia dalam lingkungan 7 tahun dan anak kedua merupakan kembar yang berusia bawah 2 tahun. Kehadiran sang anak nampaknya membuatkan Cr7 benar-benar bahagia walaupun hanya menggunakan khidmat ibu tumpang terutama untuk anak kembarnya.

 

 

Terkini, Cr7 di katakan sedang menunggu detik gembira apabila kekasihnya iaitu  Georgina Rodriguez di katakan sedang sarat mengandungkan anak Cr7 dan bayi itu di katakan bakal lahir tidak lama lagi.

 

 

Mungkin ramai yang tidak tahu siapakah  Georgina Rodriguez. Beliau merupakan seorang model dan pernah bekerja sebagai penjual baju di sebuah mall serta pernah menjadi pengasuh sekitar 1 tahun.

 

 

 

Selepas itu  Georgina Rodriguez menceburkan diri dalam dunia modeling dan sekarang menjadi seorang model sepenuh masa. Perkenalan antara dia dan Cr7 bermula apabila  Georgina Rodriguez bertemu dengan bintang bola sepak itu ketika berada di pusat membeli belah Gucci.

 

 

 

Georgina Rodriguez di katakan bakal menjadi isteri kepada Cr7 secara rasmi setelah banyak pihak menyatakan mereka sudah bertunang.  Georgina Rodriguez di lihat sangat mesra dengan anak-anak Cr7  dan rapat dengan ibunya.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!