Home » ‘Apa Masalah Perempuan Ni? Melampau-Lampau’ – Azwan Ali Persoal Sidang Media Joy Revfa
Hiburan

‘Apa Masalah Perempuan Ni? Melampau-Lampau’ – Azwan Ali Persoal Sidang Media Joy Revfa

Isu kontroversi rumahtangga melibatkan Hafiz Hamidun dan Joy Revfa nampaknya kembali menarik perhatian netizen. Pelbagai kenyataan telah dikeluarkan oleh kedua-dua pihak untuk menjelaskan situasi, dan semalam Joy sendiri mengadakan satu sidang media bersama wartawan ditemani beberapa orang ahli keluarganya.

Menurut Joy, Hafiz tidak sesuai dan tidak layak menjadi suaminya kerana tidak dapat memberi nafkah batin. Berikutan  itu, pelbagai reaksi diterima termasuklah daripada Azwan Ali. Azwan Ali menerusi instagramnya menyelar tindakan Joy Revfa.

Apa masalah perempuan ni?

 

 

Azwan Ali meluahkan rasa tidak selesanya dengan kenyataan dan sidang media yang diadakan oleh Joy Revfa. Menurut Azwan Ali lagi, Joy Revfa agak keterlaluan dan melampau. Rata-rata pengikut instagram Azwan Ali turut tidak bersetuju dengan tindakan Joy yang dianggap mengaibkan suami sendiri.

Komen netizen

 

 

Dalam sidang media semalam, Joy atau nama sebenarnya Siti Arifah Amin, 30, mendakwa bersetuju jika diceraikan oleh Hafiz Hamidun yang dinikahi 1 Mei lepas kerana Hafiz tidak mampu memberi nafkah batin.

Terdahulu, Hafiz memfailkan perceraian terhadap Joy di Mahkamah Syariah Subang Bestari dan dokumen saman itu diserahkan kepada peguam syarie yang mewakili Joy semasa sidang media yang dilaksanakan wanita tu semalam.

sumber : beautifulnara

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!