Home » [Video] “Dia Tak Layak Jadi Suami Saya Sebab Tak Mampu Beri Nafkah Batin..,” Joy Revfa Akui Hafiz Bukan ‘Taste’ Dirinya!
Hiburan

[Video] “Dia Tak Layak Jadi Suami Saya Sebab Tak Mampu Beri Nafkah Batin..,” Joy Revfa Akui Hafiz Bukan ‘Taste’ Dirinya!

Kontroversi rumah tangga penyanyi kerohaniah, Hafiz Hamidun dan Joy Revfa kembali hangat apabila Hafiz telah menfailkan permohanan perceraiannya pada hari ini. 

Joy dalam kenyataannya ketika sidang media yang diadakan pada petang tadi mempamerkan rasa gembira apabila Hafiz menfailkan perceraian terhadapnya kerana ianya membuktikan bahawa dia sememangnya isteri yang sah kepada penyanyi berkenaan.

“Saya cakap kat dia kalau dia nak failkan perceraian, saya sangat-sangat setuju dan saya rasa dia tak layak jadi suami saya, ayah kepada anak saya sebab dia tak mampu bagi dari segi batin..”

Joy turut mengakui bahawa Hafiz bukanlah lelaki idamannya, bahkan dia mengahwini lelaki berkenaan kerana ibunya berkenaan dengan Hafiz yang dianggap sebagai seorang yang beragama.

“Ibu suka dia..dia sebenarnya bukan taste saya..jadi bila ibu cakap kahwin lah dengan dia, dia orang beriman..”

Berikut kami kongsikan sidang media yang dirakam oleh pihak Harian Metro.

Joy bersama ibu dan kakaknya hadir dalam  sidang media yang diadakan di pejabat urusan Merve di Shah Alam   petang tadi. Dua peguam syarie yang mewakili Joy iaitu Aznor Syuhada dan Muhammad Nur Hafiz Roslan turut hadir dalam sesi berkenaan.

Sumber Harian Metro

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!