Home » Mahu Lindungi Anak, Shah Rukh Khan Larang Media Rakam Gambar Anaknya Ketika Di Sekolah…
International Viral

Mahu Lindungi Anak, Shah Rukh Khan Larang Media Rakam Gambar Anaknya Ketika Di Sekolah…

Aktor Bollywood, Shah Rukh Khan tidak perlu diperkenalkan lagi sementelah beliau sangat dikenali di Malaysia. 

Beliau yang mendirikan rumah tangga pada 25 Oktober 1991 dengan Gauri Khan, telah dikurniakan dua anak lelaki dan seorang anak perempuan.

Rata-rata mengenali anak sulungnya, Aryan yang berusia 20 tahun. Tetapi jarang sekali kita mendengar mengenai anak bongsunya, AbRam khan yang berusia empat tahun.

 

Si comel ini kini telah pun mula bersekolah seperti kanak-kanak yang lain. Namun, apa yang menariknya Shah Rukh Khan dilihat telah meminta media untuk tidak mengganggu dan merakam gambar AbRam ketika di sekolah kerana tidak mahu anaknya itu tertekan.

Menurut laporan India.com, AbRam bersekolah di salah sebuah sekolah terbaik di Mumbai, Dhirubhai Ambani International School, di mana sekolah tersebut mempunyai sistem keselamatan yang terbaik untuk pelajarnya.

 

Semenjak bersekolah, AbRam telah menjadi tumpuan media yang dikatakan sanggup menunggu di luar sekolah semata-mata untuk merakam aksi Abram di sekolah.

 

Menurut satu sumber yang boleh dipercayai, Shah Rukh Khan hanya melarang media untuk mengambil gambar AbRam ketika sesi persekolahan kerana tidak mahu dia berasa tertekan, namun tidak keberatan jika mereka mahu mengambil gambar si comel tersebut ketika di luar waktu persekolahan.

“Dia mahu anaknya bebas dan seronok di sekolah dengan kawan mereka.

“Lagipun, menurut Shah Rukh Khan, paparazi sudah banyak merakam gambar Abram dan kali ini biarlah dia rasa hidup bebas tanpa menjadi tumpuan kamera.

“Bagaimanapun, Shah Rukh Khan tidak kisah jika wajah anaknya dirakam jika mereka berada di mana-mana majlis tetapi bukan di sekolah,” kata sumber terbabit.

Sumber: Astro Gempak

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!