Home » Hal dan Fakta Menarik Yang Dibualkan Netizen Sepanjang Majlis Perkahwinan Bella dan Engku Emran di Bandung
Hiburan

Hal dan Fakta Menarik Yang Dibualkan Netizen Sepanjang Majlis Perkahwinan Bella dan Engku Emran di Bandung

Perkahwinan Bella dan juga Engku Emran masih lagi menjadi topik perbualan hangat ramai netizen. Bella yang nampak anggun di katakan sangat bahagia ketika majlis perkahwinan berlangsung di Bandung baru-baru ini.

 

Majlis itu di hadiri bukan sahaja oleh  ahli keluarga malah ramai sahabat rapat dalam dunia seni juga hadir.

 

 

Banyak perkara menarik berlaku sepanjang berlangsungnya majlis tersebut.Namun ada beberapa info dan fakta menasrik sepanjang  majlis itu di langsungkan membuatkan ramai netizen di sana bercakap mengenainya.Antara yang di bongkarkan oleh media Indonesia tentang majlis mereka ialah :

Pertama, pada majlis tersebut, anak Engku Emran tidak hadir dan ini membuatkan ramai yang tertanya-tanya kenapakah Alisya tidak datang ke majlis perkahwinan ayahnya dan juga Bonda Bella. Apabila di tanya kepada wedding planner, beliau menjelaskan Alisya harus bersekolah.

Sepanjang majlis itu, Engku Emran di katakan tidak banyak bercakap malah lebih pada hanya diam dan tersenyum. Beliau juga tidak memberikan sebarang komen kepada pihak media. Bella juga tidak membuat apa-apa komen tentang suaminya itu.

 

 

Majlis itu juga di hadiri oleh bekas kekasih Bella iaitu Ananda. Mereka di lihat gembira mengambil foto kenangan bersama pada hari tersebut.

Bella sangat gembira kerana Amy Search menjadi tetamu sekaligus sebagai kejutan buat dirinya dan suami. Menurut Bella, ibunya sangat gemar akan penyanyi itu dan nama Bella sebenarnya di petik dari lagu kegemaran ibunya, Isabella.

Bella tidak melakukan majlis perkahwinan di Jakarta seperti kebanyakan rakan artisnya yang lain dan  memilih Bandung sebagai tempat untuk majlis tersebut kerana mahu memperkenalkan kepada Engku Emran tempat kelahirannya.

 

 

 

 

 

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!