Home » [Video] “Kesian..Kutuk Macam-Macam Tapi Bila Tabur Barang Macam Pengemis..”, Netizen Selar Individu Berebut Barang Kosmetik Sajat!
Viral

[Video] “Kesian..Kutuk Macam-Macam Tapi Bila Tabur Barang Macam Pengemis..”, Netizen Selar Individu Berebut Barang Kosmetik Sajat!

 

Baru-baru ini usahawan penuh kontroversi, Nur Sajat ada membuka booth bagi produk kecantikannya di Mood Republic Sabah. 

Mengejutkan apabila beberapa video pendek tersebar menunjukkan dirinya melemparkan barangan kosmetik jenamanya kepada orang ramai ketika majlis berkenaan. Orang ramai yang hadir ketika kejadian dilihat berhimpit-himpit dan menjerit-jerit untuk mendapatkan barangan daripada usahawan berkenaan.

Walau bagaimanapun perbuatan berkenaan dikritik netizen lain apabila ada yang berpendapat bahawa penonton dilihat seperti pengemis kerana berebut-rebut mahu mendapatkan barangan berkenaan.

Tidak hanya netizen, bahkan Sajat sendiri dalam Instagramnya juga menyindir individu yang mengecam dirinya di media sosial, tetapi apabila berhadapan, mengajaknya bergambar dan sebagainya. 

Kecam itu ini..itu lumrah orang cantik..saya tak kacau org pun,pun ramai yang senak yang tengok lIFE saya… ada ku kesah.. sikit pun kita tak heran,yang kata tu,kebanyakan budak2 sekolah.. mana kala bila jumpa.. akak saya peminat akak,saya follow aKak… ambil pic,belakang kutuk2.. bila nak bergambar sanggup beratur panjang.. bila dah berpeluh peluh beratur,jadikan kita sebagai bahan kutuk pulak😂😂😂 mana kala ko yang datang kat aku… itu jenis manusia apa tu???dalam benci,sebenarnya terpegun tengok kita…bukan kita nak riak,tetapi just nak meluahkan..melayu yang mempunyai hati berputar belit… berputar belit dengan pandangan dan penjelasan… haaaa betul2 makan dalam kan ayat saya tu…macam mana lah melayu nak berjaya…belajar lah tinggi mana pun,kalau ada sifat mcm tu…memang ko tak kemana atau berjaya uols!!!apa apa pun.. akak tetap cun.. yang penting nursajat no available lagi… gitew…lagi makan dalam… ok bye😂😂😂😂😂😂

A post shared by NUR SAJAT PEREMPUAN (@nursajat02) on

Mood Republic Borneo yang diadakan pada 7 dan 8 Oktober lepas menampilkan 197 usahawan dan RM10,000 ‘hujan’ wang tunai.

Sumber FB Viral D Viral  dan Instagram Nur Sajat

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!