Home » Jutawan Ini Tawarkan Wang Hingga RM 720 Juta Bagi Sesiapa Yang Mahu Menjadi Menantunya
International

Jutawan Ini Tawarkan Wang Hingga RM 720 Juta Bagi Sesiapa Yang Mahu Menjadi Menantunya

Bagi mana-mana sang ayah, pasti mereka mahukan yang terbaik buat anak perempuan mereka. Begitu juga dengan jutawan dari Hong Kong ini. Selain daripada memiliki bisnes hartanah yang sangat maju dan sukses, beliau mempunyai seorang anak perempuan yang sudah dewasa.

 

Hubungan jutawan hartanah ini dengan anak perempuannya bernama Gigi sangat baik.

Mereka berdua sangat akrab bukan sahaja sebagai anak dan ayah namun kedua-duanya turut sama-sama di kenali ramai menjaga syarikat keluarga dengan baik.

Namun yang menyedihkan bagi sang ayah ialah anaknya Gigi masih belum berkahwin dengan mana-mana lelaki yang membuatkan dia menawarkan sehingga $180,000,000 atau RM 720 juta kepada mana-mana lelaki yang menerima anak perempuannya sebagai isteri.

Dek kerana ramai yang cair dengan jumlah wang itu, Gigi menyatakan sangat ramai lelaki yang mahu melamar dan menikahinya.

Namun ada sebab kenapa tawaran itu di berikan. Ayah Gigi mahu Gigi berpisah dengan “suaminya” sekarang yang mana anaknya itu merupakan seorang lesbian dan sudah berkahwin lebih dari 10 tahun. Dia tidak dapat menerima menantu wanitanya itu dan mahu Gigi berkahwin dengan mana-mana lelaki secara normal.

 

 

 

 

 

 

 

Salah faham mereka berlaku apabila si anak berharap ayahnya menerima akan LGBT yang sudah ramai di dunia ini. Menurut anda, adakah mana-mana lelaki sanggup menerima Gigi hanya kerana wang semata-mata?

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!