Home » Jejaka Kacak & Sado Ini Buat Ramai Gadis Menangis Kecewa Bila Mengetahui Yang Dia Sebenarnya Seorang…
International Realiti Hidup Viral

Jejaka Kacak & Sado Ini Buat Ramai Gadis Menangis Kecewa Bila Mengetahui Yang Dia Sebenarnya Seorang…

Lelaki yang berbadan sado dan mempunyai wajah kacak seringkali menjadi rebutan gadis-gadis namun pastinya ramai yang kecewa apabila si dia sudah berpunya. 

Lain pula dengan jejaka kelahiran Filipina yang dikenali sebagai Sinon Loresca ini. Beliau yang mempunyai wajah yang kacak dan badan yang sado ini sebenarnya seorang yang lembut!

Ramai wanita yang kecewa bila mengetahui identiti beliau yang sebenar. Jejaka berusia 29 tahun ini mula menjadi tular apabila dia memuat naik videonya yang berpakaian seksi dan melakukan gaya catwalk dengan menggunakan sepasang kasut bertumit tinggi.

Video tersebut kemudiannya telah dikongsi di laman Facebook Beauty Queen dan berjaya mendapat perhatian ramai dengan lebih 15 juta tontonan.

Sinon yang mengetahui akan videonya yang telah menjadi viral tersebut berharap agar orang ramai memberi sokongan kepadanya.

 

Sungguhpun penampilannya berbeza, beliau sebenarnya seorang yang sangat baik hati dan prihatin.

Beliau yang dibesarkan dalam kemiskinan, bertekad membuat kebajikan terutama sekali dengan memberi makan kepada kanak-kanak jalanan dan keluarga di kawasan perumahan miskin di Manila.

Bak kata orang, jangan menilai seseorang itu daripada luaran sahaja, sebaliknya lihatlah kebaikan dalaman yang dilakukannya.

Sumber: Hangat.com

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!