Home » “Hey Bodoh! Akak Doakan Bisnes Kau Lingkup..Produk Sampah!”, Peniaga Kecewa Wanita Berang Berat Badan Hanya Turun 6 Kg Sebulan!
Viral

“Hey Bodoh! Akak Doakan Bisnes Kau Lingkup..Produk Sampah!”, Peniaga Kecewa Wanita Berang Berat Badan Hanya Turun 6 Kg Sebulan!

Baru-baru ini seorang lelaki, Muhamad Remy dalam Facebooknya berkongsi beberapa keping gambar menunjukkan salah seorang pelanggan berang dan menuduhnya menipu.

Remy yang merupakan seorang peniaga produk pelangsingan badan diserang oleh pelanggannya kerana mendakwa produk yang dijualnya tidak berkesan dan hanya menipu orang ramai.

Menurut wanita berkenaan, beratnya hanya turun 6 kilogram dalam masa sebulan sedangkan Remy  pernah menjanjikan penurunan berat badan sebanyak 15 kilogram.

Ekoran bengang dengan peniaga berkenaan, wanita terbabit turut mendoakan perniagaan Remy tidak maju, selain mahu dia berniaga dengan jujur.

Berikut kami kongsikan gambar yang dikongsi oleh Remy.

Rata-rata netizen mengecam tindakan wanita terbabit, bahkan ada juga yang mendakwa Remy sengaja menggunakan medium berkenaan sebagai strategi pemasaran. 

Entri berkenaan yang dikongsi beberapa hari yang lalu mendapat 1K likes dan hampir 900K perkongsian.

Sumber FB Muhamad Remy

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!