Home » Hancur Hati Suami, Isteri Berzina Dengan Rakan Sekolah Selepas Majlis Reunion
Cinta & Perhubungan Semasa

Hancur Hati Suami, Isteri Berzina Dengan Rakan Sekolah Selepas Majlis Reunion

Alangkah pedih dan hancurnya hati suami bila mendapat tahu isterinya bermain kayu tiga di belakangnya.

Yang lebih mengejutkan apabila isterinya itu telah ditangkap khalwat dengan bekas rakan sekolahnya di sebuah hotel di Jalan Chow Kit.

Memang menjijikkan. Namun, menurut Zamri (bukan nama sebenar), 47 majlis reunion sekolah isterinya telah membuatkan cinta wanita dan bekas rakan sekolahnya berputik semula sehingga sanggup melakukan perbuatan zina.

“Angkara majlis pertemuan semula, rumah tangga kami musnah apabila cinta monyet isteri dengan rakan sekolah kembali berputik sehingga terjerumus ke lembah zina,” kata Zamri.

Memetik The Coverage, Zamri berasa sangat sedih apabila dimaklumkan polis dan Jabatan Agama Islam WIlayah Persektuan (JAWI) isterinya yang berusia 52 tahun ditangkap khalwat dengan lelaki 6 anak.

Katanya lagi, dia tidak sangka permohonan cerai yang dibuat oleh isterinya sebelum ini adalah berpunca daripada hubungan gelap dengan bekas kekasihnya di bangku sekolah dulu.

“Pada tahun sama, saya turut diberhentikan kerja dan hanya melakukan kerja sambilan bagi mencari nafkah. Saya tidak menafikan isteri yang bekerja sebagai penjawat awam banyak menampung keperluan keluarga ketika itu, tetapi hidup kami tidak melarat.

“Namun selepas majlis itu, sikapnya mula berubah. Dia mula bersikap dingin, kerap merungut serta balik lewat. Apabila ditegur., dia merajuk dan membawa anak pergi tidur di kediaman kakaknya.

“Sehinggalah Disember lalu, dia meminta saya menceraikannya dengan alasan saya gagal memberikan nafkah zahir,” kata Zamri lagi.

Zamri berkata dia pernah diberitahu oleh ahli kelyarga tentang kecurangan isterinya itu di luar namun dia tidak percaya.

“Saya cuba meminta penjelasan dari isteri. Namun dia menafikan dakwaan itu dan hanya menjelaskan yang dia hanya keluar dengan rakan sahaja.

“Malah, dia juga pernah membohongi saya apabila tidak pulang ke rumah dengan memaklumkan tidur di rumah rakan kerjanya .Tetapi saya jumpa resit bayaran hotel di dalam beg tangannya.

“Dari situ saya mula mengesyaki ada sesuatu yang cuba disembunyikan olehnya. Segalanya terbongkar pada malam kelmarin apabila dia ditangkap basah di dalam bilik hotel bersama teman lelaki lain,” katanya lagi. – Sumber: The Coverage

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!