Home » “Ingat Awek, Mak Rupanya..!!”, Woww Wanita Indonesia Ini Kongsi Rahsia Jelita Pada Usia 50 Tahun!
Inspirasi International

“Ingat Awek, Mak Rupanya..!!”, Woww Wanita Indonesia Ini Kongsi Rahsia Jelita Pada Usia 50 Tahun!

 

Kecoh apabila seorang lelaki, Dennis Hadi telah memuat naik beberapa keping dirinya menyambut ulang tahun dengan seorang wanita cantik. Wanita cantik berkenaan yang memegang sebuah kek berserta tanda 50 membuatkan netizen tertanya-tanya adakah wanita berkenaan merupakan kekasihnya? 

Rupa-rupanya wanita berkenaan merupakan ibunya dan sudah berusia 50 tahun! Wanita berkenaan, Puspa Dewi yang berasal daripada Indonesia ini sememangnya terkenal dengan rahsia awet muda kerana masih kekal awet muda walaupun sudah menginjak ke usia separuh abad.

Jika dilihat di laman Instagramnya, Puspa dilihat sering mengamalkan senaman dan aktiviti olahraga seperti aerobik dan juga tarian zumba. Laman Instagramnya dipenuhi dengan video-video yang dirakam ketika dia melakukan aktiviti zumba dan aerobik.

Selain bersenam, ibu kepada dua anak ini turut dilihat mengamalkan pemakanan yang sihat. Anaknya, Dennis merupakan seorang pakar nutrisi dan memiliki sebuah perniagaan katering bagi mana-mana individu yang ingin sihat. Sudah pasti dia membantu menyelia dan menasihati tips makanan yang sihat dan bertenaga buat ibu tercinta!

Sumber  Instagram Puspa Dewi

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!