Home » “Aku Rancang Nak Kahwin Dengan Janda Tu,Macam Mana Nak Bagitahu Isteri Aku”-Suami Gatal Mahu Kahwin Lagi
Cinta & Perhubungan

“Aku Rancang Nak Kahwin Dengan Janda Tu,Macam Mana Nak Bagitahu Isteri Aku”-Suami Gatal Mahu Kahwin Lagi

Tidak dapat di nafikan, seorang lelaki itu pasti punya kreteria tersendiri untuk memiliki sang isteri. Ada lelaki yang suka wanita tinggi bagai model,kulit cerah dan punya pinggang yang ramping. Ada juga sesetengah lelaki sukakan wanita bertubuh gempal dan tidak berminat dengan wanita yang kurus.

Seperti seorang suami ini, dia merupakan seorang lelaki yang menikahi dengan seorang wanita yang mempunyai badan berisi dan tidak kurus. Bagi lelaki ini, dia telah menikah dengan wanita yang diq sukakannya kerana dari segi bentuk tubuh, itulah ciri-ciri wanita yang di impikannya.

Namun begitu setelah menikah, isterinya itu punya bentuk tubuh badan yang lebih kurus. Ini membuatkan  suami berkenaan merasa kecewa dengan penampilan baru isterinya. Dia telah meminta isterinya untuk makan banyak supaya kembali gemuk namun tidak berhasil.

Lelaki itu telah berkenalan dengan seorang janda yang mana janda itu memiliki badan berisi sesuai dengan minatnya. Dia bercadang untuk menikah dengan janda tersebut namun merasa serba salah dan tidak tahu cara untuk memberitahu isterinya.

Lelaki seperti ini jarang di temui kerana kebanyakan lelaki mudah untuk tawar hati dengan isteri bila bentuk badan isteri makin berisi.Netizen memberi respond masing-masing tentang isu suami berkenaan.

 

 

 

 

 

 

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!