Home » Baru 8 Tahun Berkahwin, Suami Boroi, Mulut Busuk.. Terpaksa Bayangkan Lelaki Lain Ketika Bersama – Isteri
Cinta & Perhubungan Viral

Baru 8 Tahun Berkahwin, Suami Boroi, Mulut Busuk.. Terpaksa Bayangkan Lelaki Lain Ketika Bersama – Isteri

Lazimnya, kita mendengar kaum lelaki yang sudah lama berkahwin akan mengadu tentang keadaan isteri yang tidak semantap dahulu.

Maklumlah, apabila sibuk menjaga anak kecil, kerja rumah pun berlambak. Belum tentu pada malam hari dapat melayan suami sebaik dahulu.

Sudah lesu, hilang selera, dan penat membuatkan wanita seperti acuh tidak acuh lagi. Namun, itu yang sering dikatakan oleh kaum lelaki.

Bagaimana pula pendapat kaum wanita terhadap suami mereka apabila sudah lama berkahwin. Masih hebatkan suami melayan mereka atau hanya cuma seketika sudah tewas?

Seperti yang dikongsikan oleh seorang netizen ini menerusi Facebook Kisah Rumah Tangga, amat mengejutkan!

Sebagai seorang isteri, dia berasa tertekan dengan keadaan suaminya selepas lapan tahun berkahwin.

Perut yang boroi, kepala sudah botak, mulut berbau dan paling mengejutkan wanita ini terpaksa membayangkan suami jirannya ketika bersama suaminya.

“Kalau saya tak bayangkan begitu, saya cuma nampak babi sahaja di atas perut saya,” katanya.

Anda boleh baca kisah selanjutnya seperti berikut:

Masa mula-mula berkahwin, suami saya ini punyalah handsome ‘gile’. Bibir merah, badan sado, sedap mata memandang sehingga saya bangga bila keluar dengan dia walaupun saya adakalanya cemburu juga bila ada perempuan lain yang memandang-mandang dia. Tetapi selepas lapan tahun berkahwin (lapan tahun ye, bukan 15 tahun) dan dikurniakan empat orang anak, suami saya dah jadi macam orang hutan saja. Dengan perutnya sudah boroi, kepalanya sudah mula botak, sudahlah dahi dia luas seperti padang golf, mulut pula berbau busuk, nak cium pun geli wei!

Bila saya tengok suami jiran walaupun anak mereka dah lima dan kahwin pun dah 20 tahun, tetapi masih kelihatan handsome. Bila dia keluar dengan anak dia, dah macam adik beradik pula saya tengok.

Bukannya seperti suami saya yang serabai gile tak reti nak bergaya langsung. Nak keluar dengan dia pun saya malu. Nak bawa pergi kenal-kenal dengan kawan sekolah pun saya tak sanggup.

Nak ‘bersama’ dengan suami, saya terpaksa bayangkan muka suami seperti suami jiran saya, baru saya boleh terangsang pada suami sendiri. Kalau saya tak bayangkan begitu, saya cuma nampak babi saja di atas perut saya.

Boleh semua makcik-makcik bawang dan pakcik-pakcik halia beri pandangan? Saya sudah puas menasihatkan suami saya ini, tetapi diabuat tak peduli saja.

Apa pula pendapat pembaca Kisah Dunia? – Sumber: FB Kisah Rumah Tangga

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!