Home » Tiada Hadiah Apa-apa Untuk Birthday Sarah Tahun Ini, Cukuplah Dengan Kasih Sayang – Shuib Sepahtu
Cinta & Perhubungan Hiburan

Tiada Hadiah Apa-apa Untuk Birthday Sarah Tahun Ini, Cukuplah Dengan Kasih Sayang – Shuib Sepahtu

“Sejujurnya, saya tidak menyediakan apa-apa hadiah istimewa bersempena dengan sambutan ulang tahun kelahiran Sarah pada tahun ini.”

Begitulah yang diujarkan oleh pelawak dan penyampai radio, Shuib Sepahtu yang mendedahkan tiada sebarang hadiah untuk isterinya, Siti Sarah sempena ulang tahunnya yang ke-33.

Alahai, sedihnya! Suami tak bagi hadiah kat isteri…Apa nak jadi ni… Ok tunggu dulu. Ini pula jawapan Shuib mengapa berbuat demikian.

 

“Saya merupakan individu yang tidak menunggu sambutan hari istimewa untuk memberi hadiah.

“Jika hati saya terdetik untuk memberi hadiah, saya akan terus merancang perkara itu dan memberikannya kepada Sarah sebagai kejutan. Untuk tahun ini, cukuplah saya hadiahkan kepadanya kasih sayang yang tidak berbelah bahagi,” katanya kepada Astro Gempak.

Jika sebelum ini Shuib pernah mengejutkan Sarah dengan menghadiahkannya sebuah kondominium pada tahun 2015.

Di samping itu, Shuib pernah juga menghadiahkan majlis persandingan dan cincin berlian kepada isterinya ketika sambutan ulang tahun perkahwinan mereka yang keenam. Wow!

Ini pula jawapan Sarah bersempena sambutan hari lahirnya yang dibuat secara surprise antara Shuib dan kelab peminat Sarah, Hearty Sarah.

“Alhamdulillah, saya rasa sangat terharu dengan sambutan ini. Saya bersyukur kerana mempunyai peminat yang tidak jemu menyokong kerjaya seni saya sepanjang penglibatan dalam dunia nyanyian.

“Secara jujur, saya sendiri rasakan umur saya tidak berganjak semenjak berusia 26 tahun. Masa pantas berlalu dan saya bakal menyambut hari lahir yang ke-33,” katanya. – Sumber: Astro Gempak

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Tags

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!