Home » Ribuan Jejaka Jatuh Cinta Dengan Kecantikan dan Kecomelan Budak Perempuan Ini,Siapakah Gerangan Si Dia Ini???
International

Ribuan Jejaka Jatuh Cinta Dengan Kecantikan dan Kecomelan Budak Perempuan Ini,Siapakah Gerangan Si Dia Ini???

Wanita ini memang boleh menarik ribuan jejaka di luar sana. Dia punya segalanya secara fizikal iaitu badan yang tinggi, tubuh yang ramping dan kulit yang putih bersih.

 

Pendek kata siapa yang melihatnay pasti akan tertawan kerana matanya juga sangat bersinar dan bulat.Beliau lebih di kenali dengan nama Yoshi. Yoshi di katakan mempunyai kecantikan yang tersendiri dan wajahnya juga sangat comel ketika di pandang.

 

 

 

Namun begitu, anda jangan terlalu kagum begitu jauh. Ini kerana Yoshi sebenarnya telah melakukan perubahan dalam hidupnya untuk menjadi seorang wanita kerana sebelum ini dia sebenarnya di lahirkan sebagai seorang lelaki.

 

 

 

 

Di Thailand, Yoshi di nobatkan sebagai lelaki paling cantik. Menurut Yoshi tidak banyak perkara yang di ubah pada fizikalnya. Matanya dan rupanya adalah semula jadi cuma bahagian bibirnya sahaja di lakukan sedikit perubahan.Kata Yoshi, secara fizikal dia nampak seperti wanita namun masih belum lagi melakukan pembedahan menukar alat kelamin.

 

 

 

Gambar cantik Yoshi kini tersebar di laman sosial bukan sahaja kerana dia comel namun pada masa yang sama ramai orang gempar kerana wanita comel itu sebenarnya seorang lelaki.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!