Home » Wanita Ini Terkejut Besar Bila Suaminya Buat Perubahan Drastik,Netizen Pun Terlopong Bila Tengok
International

Wanita Ini Terkejut Besar Bila Suaminya Buat Perubahan Drastik,Netizen Pun Terlopong Bila Tengok

Apa yang berlaku kepada hidup seorang wanita dan juga isteri iaitu Kristin Collier, 44 tidak pernah berlaku dalam hidup ramai wanita lain di luar sana. Dia di katakan pada awalnya mempunyai kehidupan yang bahagia dan gembira. Ketika usianya menjangkau umur 18 tahun, dia bertemu dengan suaminya Fred dan mereka pun membuat keputusan untuk menikah.

Mereka suami isteri di limpahi dengan rasa bahagia dan gembira dalam  melayari alam perkahwinan. Jika suami isteri yang lain sering bergaduh tentang anak dan juga wang, mereka tidak punya masalah itu. Fred bekerja sebagai pereka dalaman rumah dan Kristin pula bekerja sebagai pengarah pemasaran di sebuah syarikat.

Ketika anak pertama lahir,semuanya nampak normal. Namun apabila anak kedua mereka lahir dan masing-masing sibuk, Fred di katakan sering berseorangan di rumah dan anak-anak pula ada waktunya di jaga sang nenek. Pada suatu hari Fred memanggil isterinya untuk berterus-terang. Katanya dia lebih berminat untuk memakai pakaian wanita.

 

 

Kistina pada awalnya tidak menghiraukan kata-kata suaminya. Namun ia merupakan perubahan yang serius bila suaminya itu membuat keputusan untuk menjadi wanita 100%. Dia melakukan proses penukaran jantina dari dalaman hingga luaran.

 

 

 

 

Mereka berdua membuat keputusan untuk berpisah namun Fred dan Kristin kekal menjadi kawan baik dan ke mana-mana sahaja mereka pergi bersama-sama termasuk pergi bercuti. Keluarga mereka di lihat aneh sehingga mendapat liputan media tempatan.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!