Home » Rasa Bangga Dengan Badan Sendiri, Kim Kardashian Selamba Berbogel Atas Pokok!!
Hiburan International Viral

Rasa Bangga Dengan Badan Sendiri, Kim Kardashian Selamba Berbogel Atas Pokok!!

Rata-rata mengenali Kim Kardashian atau lebih mesra dengan sapaan Kim K sebagai seorang yang cantik dan seksi. Mempunyai bentuk badan yang menggoda dan gemar mengenakan pakaian yang mendedahkan sebahagian badannya, Kim K tidak pernah gagal mencuri tumpuan umum.

Terbaru, Kim K sekali lagi menarik perhatian apabila beliau sanggup memanjat pokok dalam keadaan tanpa seurat benang semata-mata untuk mengambil gambar!

 

Kim K dilihat berpaut kepada dahan kecil pada pokok tersebut dengan posisi yang menutup bahagian alat sulitnya serta hanya mengenakan sepasang kasut hitam.

Beliau yang turut memuat naik gambar tersebut di laman instagram miliknya bagaimanapun menutup bahagian payudara dengan menggunakan emoji bintang.

Ace Showbiz yang melaporkan mengenai foto tersebut menganggap perbuatan isteri kepada Kanye West itu sebagai kurang wajar dan keterlaluan.

 

Menerusi kapsyen gambar yang dimuat naik oleh Kim K, sesi fotografi tersebut dibuat untuk sebuah buku foto khas buat Mert Alas dan Marcus Piggot.

“Rasa bangga diberi penghormatan untuk bekerjasama dengan Mert dan Marcus bagi pelancaran buku baru mereka! Buku ini mengambil masa 20 tahun untuk disiapkan!'” tulisnya.

Sumber: mstar, IG Kim kardashian

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!