Home » “Bukannya Pelik Berkahwin Awal”- Sufian Suhaimi Kini Akui Semakin Tertekan
Cinta & Perhubungan Hiburan Semasa Viral

“Bukannya Pelik Berkahwin Awal”- Sufian Suhaimi Kini Akui Semakin Tertekan

Tidak menjadi rahsia lagi tentang hubungan istimewa yang terjalin antara pelakon Elfira Loy dan juga penyanyi Sufian Suhaimi. Bahkan dalam masa terdekat juga akan berlangsungnya majlis pertunangan mereka dan seterusnya majlis bahagia mereka, perkahwinan.

Namun, dalam meniti hari bahagia mereka, Sufian mengakui tentang segelintir netizen yang tidak senang dengan keputusan mereka untuk berkahwin lebih awal di usia muda apatah lagi hubungan mereka baru berputik. Sufian, 25, mengakui tertekan dengan pertikaian yang dibangkitkan oleh netizen.

“Saya tak rasa itu sebagai ujian bertunang, tetapi ujian untuk buat benda baik. Kadang kadang tertekan juga dengan komen netizen tetapi tidak apalah, tak semua manusia itu sempurna, jadi kami tidak mahu ambil pusing akan hal itu.

“Mujur keluarga dan rakan rakan  menyokong keputusan saya untuk berkahwin awal dan mendoakan yang  baik  baik untuk hubungan kami,” jelas Sufian Suhaimi.

Sufian juga menegaskan bahawa. berakhirnya zaman bujang tidak bermakna akan membunuh karier seninya yang baru meningkat naik.

“Bukannya pelik berkahwin awal dan ramai sebenarnya menamatkan zaman bujang pada usia muda. Keputusan itu juga tidak akan membunuh karier nyanyian saya kerana itu semua rezeki daripada Tuhan,” ujarnya.

Sufian bakal mengikatkan tali pertunangan dengan aktres cantik, Elfira Loy pada 6 Oktober depan. Kami mengucapkan selamat semuanya pada majlis yang bakal berlansung nanti ya!

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!