Home » Beg Tangan Aliff Syukri Kena Selongkar Secara Spontan,Mengejutkan Ini Rupanya Ada Dalam Beg Tangan Dia!!!
Hiburan

Beg Tangan Aliff Syukri Kena Selongkar Secara Spontan,Mengejutkan Ini Rupanya Ada Dalam Beg Tangan Dia!!!

Ada orang cakap, kalau bab membeli belah,Aliff Syukri memang suka membeli sesuatu barangan yang beharga dan agak cerewet. Jutawan kosmetik ini di katakan mempunyai citarasa yang sangat tinggi ketika mahu mendapatkan sesuatu.

 

 

 

 

Sebab itulah ketika mahu membangunkan istana mewah lebih dari RM 20 juta sekarang, pemaju mengambil masa yang lebih lama kerana banyak bahagian perlu di beri penilitian mengikut kemahuan Aliff Syukri.

 

 

 

 

Rupa-rupanya dari segi belian beg tangan juga begitu. Ada waktunya ada yang menyatakan, shopping Aliff Syukri untuk mendapatkan beg tangan mengalahkan sang isteri, Datin Shida.

 

 

 

Baru-baru ini, ketika dalam satu sesi rakaman suara di sebuah studio, beg tangannya mahu di lihat isinya apa oleh seorang kru yang ada di dalam studio  secara spontan. Ramai terkejut dengan isi beg tangannya Aliff Syukri. Yalah, biasanya lelaki manalah mahu bawa beg tangan ke hulu dan hilir apatah lagi siap ada buku dan juga lipstick kologen semua. Anda boleh tonton sendiri video rakaman tersebut.Anda rasa,lelaki sekarang memang suka ada beg tangan macam tu ya:

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!