Home » Selepas Ribut Taufan Melanda Sebuah Kampung,Petani Terjumpa Satu Lubang Rahsia Yang Mengejutkan Orang Ramai
International

Selepas Ribut Taufan Melanda Sebuah Kampung,Petani Terjumpa Satu Lubang Rahsia Yang Mengejutkan Orang Ramai

Ribut petir dan angin taufan adalah satu bentuk cuaca yang menggambarkan betapa sesebuah kawasan itu teruk di landa badai hingga boleh memusnahkan banyak tumbuhan, rumah dan hidupan sekeliling. Menurut laporan media, apabila ribut taufan itu berlaku, maka ada banyak perubahan yang berlaku pada bentuk muka bumi akibat daripada hentaman, kuasa dari angin dan air serta berlaku juga kemusnahan lain.

Namun begitu, ada juga kes lain yang aneh dan pelik pernah berlaku contohnya pantai yang tidak pernah naik dengan hidupan, kemudian ada banyak ikan dan hidupan lain di jumpai oleh para penduduk dengan jumlah yang sangat banyak.

Seperti di sebuah kampung ini, mereka langsung tidak tahu bahawa kampung mereka tersimpan satu khazanah yang sangat besar. Setelah berlakunya ribut taufan dan hujan teruk hingga melibatkan sehingga 200 kematian, petani di kampung itu menemui satu lubang rahsia yang bukannya lubang biasa. Apabila di teliti dan di kaji, lubang itu merupakan satu laluan kepada lubang-lubang yang lain yang membawa mereka kepada 8 buah bilik yang berbeza.

 

 

 

 

Menurut pakar, mereka sangat kagum bagaimana semua itu boleh tersembunyi di bawah rumput dan tanah yang tidak di ketahui ramai. Di dalamnya ada susunan batu yang kemas dan berfungsi boleh membuka dan menutup dan mereka juga menjumpai ada batu bulat dan tajam yang tidak di ketahui fungsi sebenar.

 

 

 

 

 

Pakar juga menggambarkan tempat itu seperti sebuah penempatan keluarga yang di bina sejak dahulu kala. Mereka telah menjaga tempat tersebut untuk di jadikan sebagai tinggalan yang memberi sejarah kepada perkampungan itu.

 

 

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!