Home » Derita Seorang Lelaki, Kerana Tersumbat “Sesuatu” Dalam Lubang Dubur, Dia Menjadi Viral
International

Derita Seorang Lelaki, Kerana Tersumbat “Sesuatu” Dalam Lubang Dubur, Dia Menjadi Viral

Di China banyak kejadian pelik dan aneh yang berlaku. Maka tidak hairan media tempatan dan luar negara sering kali membuat laporan tentang penduduk negara ini yang melakukan banyak hal yang tidak masuk akal. Baru-baru ini juga telah tular tentang kisah seorang lelaki dari sana yang mempunyai masalah kesihatan lebih dari 2 hari.

Kejadian aneh itu melibatkan seorang lelaki yang masih berusia awal 30-an. Menurut laporan dari portal Shanghaiist,lelaki berkenaan merasakan kurang selesa dan tidak larat sehinggakan bahagian perutnya merasa sakit. Namun begitu lelaki berkenaan tidak segera pergi ke hospital untuk mendapatkan rawatan dari doktor.

 

Namun begitu setelah masuk hari ke dua, sakitnya masih belum reda dan pada bahagian duburnya,”sesuatu” yang ada di situ masih belum mahu keluar selepas tempoh 24 jam. Oleh kerana tidak tahan dengan kesakitan yang di alami, lelaki berkenaan pun pergi ke hospital besar untuk memaklumkan kepada doktor tentang rasa sakit yang di tanggungnya.

Setelah mendengar keterangan dan juga keluhan lelaki berkenaan, doktor pun melakukan X-ray kepada lelaki itu dari kawasan perut hingga ke bawah untuk melihat apakah ada sesuatu di bahagian perut dan duburnya. Sangat mengejutkan, doktor mendapati ada bahan yang berbentuk silinder melekat jaraknya sekitar 7 CM dari lubang dubur lelaki itu.

Doktor telah membuat keputusan mengejut untuk melakukan pembedahan dengan segera. Setelah pembedahan di lakukan, rupa-rupanya benda berbentuk silinder itu ialah gelas yang di keluarkan dari duburnya. Sehingga kini lelaki berkenaan masih tidak mahu menjelaskan mengapakah gelas berkenaan boleh berada di dalam duburnya.

Netizen sangat terkejut mendengar berita ini dan mereka juga telah memberi respond masing-masing :

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!