Home » Jiran Rasa Pelik Ibu Dan Anak main Buaian 44 Jam Tanpa Henti,Bila Diperiksa Terkejut Dia Ini Sebabnya
International

Jiran Rasa Pelik Ibu Dan Anak main Buaian 44 Jam Tanpa Henti,Bila Diperiksa Terkejut Dia Ini Sebabnya

Mungkin perkara ini teasa sangat pelik dan menakutkan. Namun itulah yang berlaku di sebuah taman permainan yang bernama  La Plata.Seorang anak kecil yang berusia 3 tahun bernama Ji’Aire Donnell Lee di katakan di bawa oleh ibunya Romechia Simms berumur 24 tahun untuk bermain buaian di taman permainan itu tepat jam 11.14 malam.

Mereka di katakan bermain buaian itu tanpa henti sekitar 44 jam dan itu telah membuatkan ramai jiran yang curiga. Setelah salah seorang dari mereka datang dekat pada mereka berdua, di dapati anak lelaki wanita itu sudah tidak bergerak.Khuatir tentang hal itu,mereka menghubungi talian kecemasan dan bantuan pihak polis.

Setelah mereka datang,budak lelaki itu di katakan sudah meninggal dunia akibat berada di situ dalam jangka masa yang lama kerana terdedah dengan suhu sangat rendah di malam hari dan sangt tinggi di siang hari. Ibu mangsa di katakan mengalami  kemurungan dan gangguan bipolar di mana dia mempunyai “kenangan psikotik” di taman. Menakutkan namun itulah yang di lalui oleh wanita berkenaan. Ketika majlis pengkebumian sang anak,ibu terbabit menyanyikan lagu Cahaya Kecilku sendirian.

Dia tidak di kenakan hukuman kerana menyebabkan kematian sang anak kerana rekod dokumen membuktikan bahawa dia memang ada masalah mental. Berita ini mengejutkan ramai pihak dan mendapat liputan meluas media.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!