Home » Lelaki Ini Guna Cara Mengurat Perempuan Paling Unik dan Rare
Cinta & Perhubungan

Lelaki Ini Guna Cara Mengurat Perempuan Paling Unik dan Rare

Zaman sekarang ada banyak cara untuk berkenalan dengan seseorang. Anda mungkin boleh menghantar mesej melalui PM di facebook, PM di Instagram atau menghantarnya melalui WeChat. Itu adalah kelebihan teknologi yang boleh di gunakan ke arah kebaikan untuk mencari pasangan hidup. Dari situlah anda boleh tahu nombor telefon si dia dan boleh kenal dengan lebih dekat.

Laman web seperti facebook sebagai contoh dapat membantu para pengguna untuk menghantar teks,gambar dan video tanpa sebarang halangan dan tanpa limit. Maka tidak hairanlah jika seseorang itu berkenalan dengan pasangan mereka melalui laman facebook ini, hubungan mereka menjadi makin akrab dan semakin rapat.

Baru-baru ini juga media ada melaporkan bagaimana sepasang suami isteri yang pada mulanya berkenalan melalui facebook kemudian memutuskan untuk berkahwin. Namun tidak semua pasangan bertuah seperti mereka. Seperti seorang lelaki ini, dia berhajat mahu berkenalan dengan jirannya seorang perempuan namun malu untuk meminta nombor telefon secara berdepan.

Maka inilah caranya dia meminta nombor telefon jirannya itu. Hanya menggunakan kucing tuan rumah.Lelaki berkenaan di kataakn telah menulis satu nota cinta yang menyatakan hasrat mahu berkenalan dengan beliau. Kemudian surat itu di gulung dan di gantung di leher kucing tersebut. Apabila pulang ke rumah, tuan kucing terkejut ada sesuatu tergantung di leher kucing kesayangannya itu.

Lawak dan comel pula bila kita lihat caranya.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!