Home » [VIDEO+FOTO] Percutian Keluarga Yusof Iskandar Tarik Perhatian, Menangis Tengok Harga Hotel..
Semasa

[VIDEO+FOTO] Percutian Keluarga Yusof Iskandar Tarik Perhatian, Menangis Tengok Harga Hotel..

Keluarga Hairul Azreen dan Hanis Zalikha memang sering menjadi perhatian netizen. Ditambah dengan kecomelan Yusof Iskandar buat netizen tertumpu kepada keluarga ini. Jadi tak heran kalau pengikut mereka ramai. Bukan itu sahaja, Bujibu Chempel kucing peliharaan mereka turut femes dan menjadi perhatian. Bayangkan instagram Bujibu juga hampir 1 juta pengikut. Fuhh memang terbaik.

Terbaru, keluarga mereka telah bercuti ke negara Maldives. Memang cantik dan terbaik! Melalui perkongsian gambar dan video mereka, jelas hotel yang mereka duduk bukan calang-calang. Nak tahu harganya jom tengok!

Hotel Soneva Jani

Harga semalaman mencecah hampir RM64k, fuhh menangis admin tengok. Memang cantik pun! Dah rezeki keluarga dorang boleh jejak kaki ke sini. Soneva Jani juga antara hotel terbaik dunia.

 

 

 

 

Tak puas tengok hotel ni tau. Nasib Hanis Zalikha kongsi foto dan video hotel ini. Dapat la juga tahu macam mana interior dalam ni. Tak dapat pergi pun, at least dapat la tengok. Nah video admin kongsikan diambil dari instagram keluarga mereka.

Part 1

Tengah excited villa hijabister, terserempak @theyusufiskandar@hairulazreen yang tak ajak Mommy . Camtu je eh

Part 2

 

Our first time in Soneva Jani  @hairulazreen @theyusufiskandar(Yusuf sebenarnya dah baring kat situ hulur punggung ke air, tapi ini shot yang dia dah tenang sikit )

Part 3

 

Senang bercuti bawa pengacara popular mommy @haniszalikha😍🤣😍Tu la mommy kamu Yusuf

Part 4

Touchdown

Part 5

Masa untuk family,@haniszalikha @theyusufiskandar ,#MommyYusufHindustan#sonevajani

Sumber : Instagram Yusof Iskandar, Hanis Zalikha, Hairul Azreen

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

error: Alert: Content is protected !!