Home » Isteri Dicerai Suami Lepas 2 Jam Bernikah
Cinta & Perhubungan

Isteri Dicerai Suami Lepas 2 Jam Bernikah

Bagi mana-mana wanita, hari perkahwinan adalah hari yang di tunggu-tunggu apatah lagi jika mereka dapat bernikah dengan lelaki yang di cintai. Selepas majlis akad nikah berlangsung, biasanya pasangan suami isteri akan melalui pula majlis bersanding di mana majlis inilah yang di katakan antara kemuncak untuk mempelai.Saudara-mara dan rakan taulan pula akan datang berkumpul meraikan  raja sehari.

Namun begitu tidak semua perkahwinan itu berjalan seperti yang di rancang. Ada yang melalui hari perkahwinan dengan damai dan bahagia, ada pula sebaliknya. Itulah yang berlaku dalam kehidupan manusia yang menjalani hidup.

Baru-baru ini di Arab Saudi, ia mencetuskan satu berita mengejutkan apabila seorang pengantin perempuan di ceraikan oleh suaminya sendiri setelah 2 jam bernikah. Hal itu mengejutkan orang ramai. Apabila di siasat puncanya, abang kepda pengantin perempuan membongkarkan punca perpisahan perkahwinan itu. Katanya adiknya telah melanggar perjanjian perkahwinan antara dia dan suami untuk tidak menggunakan mana-mana laman sosial seperti snapchat,facebook,instagram dan lain-lain setelah menjadi isteri.

Namun begitu, isterinya telah memuat naik gambar perkahwinan mereka di aplikasi snapchat untuk di lihat oleh rakan-rakan wanita yang lain. Hal ini telah membuatkan suami marah kerana isterinya melanggar perjanjian tersebut dan nekad menceraikannya.

Sang suami tidak teragak-agak untuk menceraikan isterinya tersebut walaupun perkahwinan baru sahaja di lakukan 2 jam sebelum itu.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!