Home » (Video) Nasihat Win Johan Bila Netizen Kecam Gelar Bocey Dan Isteri #lakibinimonyet!
Hiburan

(Video) Nasihat Win Johan Bila Netizen Kecam Gelar Bocey Dan Isteri #lakibinimonyet!

Wow siapa yang tidak kenal dengan pasangan selebriti komedi Johan dan Ozlynn yang sering mengundang gelak ketawa apabila membuat persembahan? Baru-baru ini kecoh apabila ada sesetengah individu yang mengecam tindakan wanita ini yang meletakkan hashtag ‘#lakibinimonyet’ yang ditujukan kepada Bocey dan isterinya ketika mereka berkunjung ke rumah Ozlynn dan Johan. 

 

Netizen yang melihat entri berkenaan mula mengecam tindakan wanita terbabit yang meletakkan hashtag itu kerana menganggap ianya gurauan kasar dan tidak sesuai ditujukan kepada Bocey dan isteri.

Walau bagaimanapun kebanyakan pengikut instagram @jozlynnhanania menganggap bahawa hashtag berkenaan hanyalah gurauan dalam persahabatan mereka.

Menariknya, Johan turut memberi komen mengenai netizen yang mengecam isterinya dalam satu video berdurasi seminit yang dimuat naik di laman Instagramnya. 

“Saya cakap dia bodoh, dia cakap saya bodoh, kadang-kadang saya bodoh, kadang-kadang dia bodoh. So, kadang-kadang benda ini yang membantu dalam perhubungan suami isteri..” kata Johan sambil diselangi gelak tawa bersama Ozlynn.

Johan turut menulis kapsyen win di entri Instagram berkenaan sehingga dipuji oleh netizen yang lain!

Berikut kami kongsikan video pendek yang dimuat naik di Instagram @jozlynnhnania.

Sumber Instagram @jozlynnhnania

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!