Home » “Kau Ni Kalau Orang Tak Kenal Kau Kan,Mulut Kau Memang Cabul”-Mak Aliff Syukri
Hiburan

“Kau Ni Kalau Orang Tak Kenal Kau Kan,Mulut Kau Memang Cabul”-Mak Aliff Syukri

Bila sebut sahaja nama Aliff Syukri, semua orang pasti kenal akan lelaki ini. Beliau merupakan jutawan kosmetik yang sering wajahnya muncul di kaca TV. Produk dan perniagaannya yang berbunyi Terlajak Laris sudah sering di dengar oleh orang ramai. Jika di laman IG dan laman youtube serta facebook, gambar dan video beliau sering mendapat perhatian orang sekeliling.

Manakan tidak, setiap kali video dan gambar di upload, pasti sahaja ada isu berbangkit yang membuatkan dia menerima kecaman dari ramai orang. Tidak di nafikan sejak dari tahun lepas, setiap perkara yang di lakukan beliau mendapat kritikan hebat orang lain termasuklah apabila beliau suka menunjukkan gambar kereta mewah dan rumah besar di laman sosial.

Dalam satu rakaman video,Aliff Syukri di lihat sedang berbual dengan ibunya Rozita di mana mereka anak-beranak kelihatan sangat mesra. Desas-desus sebelum ini menyatakan dia tidak rapat dengan ibunya adalah tidak benar sama sekali. Semasa Aliff Syukri mengadu pada ibunya bahawa dia sering di kecam hebat,inilah respond Ibu Rozita yang buat orang tidak sangka :

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!