Home » Omar Al-Gala,Lelaki Yang Pernah Di Halau Di Arab Saudi Kerana Punya Wajah Yang Terlalu Tampan
Hiburan

Omar Al-Gala,Lelaki Yang Pernah Di Halau Di Arab Saudi Kerana Punya Wajah Yang Terlalu Tampan

Cantik itu subjektif, tampan juga subjektif.Manusia menilai sesuatu kecantikan itu tidak sama dan mengikut hati masing-masing. Memang ada orang akan kata, cantik-cantik wajah artis, pasti lebih cantik wajah bidadari syurga. Setampan-tampan wajah lelaki yang ada hari ini, tampan lagi Nabi Yusuf. Ya memang benar. Itu kita tidak boleh samakan manusia biasa dengan mereka yang terpilih dan menjadi makhluk istimewa ciptaan Allah.

Seperti juga yang pernah berlaku kepada seorang lelaki ini yang bernama Omar Al-Gala.Lelaki ini pernah viral kerana di katakan dia pernah di halau dari sebuah tempat di Tanah Arab Saudi kerana punya wajah yang sangat tampan. Dia ketika itu datang bersama rakannya telah di datangi ramai wanita yang mahu bergambar dengannya.

Memandangkan keadaan itu sepertinya tidak menyenangkan pihak pengurusan di sana, maka Omar dan rakannya di halau keluar dan di larang untuk terus berada di tempat itu.Terkini,Omar di katakan sudah menikah dengan seorang wanita yang bernama Yasmin. Gambar perkahwinan mereka juga tular di laman sosial. Omar sekarang ini bekerja sebagai seorang model,jurugambar dan seorang usahawan.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!