Home » “Ingatkan Perangai Macam Adu Du, Sekali Muka Sebijik Adu Du Laa..”, Netizen Samakan Teman Lelaki Afifah Nasir Dengan Watak Jahat Dalam Animasi Boboiboy!
Hiburan

“Ingatkan Perangai Macam Adu Du, Sekali Muka Sebijik Adu Du Laa..”, Netizen Samakan Teman Lelaki Afifah Nasir Dengan Watak Jahat Dalam Animasi Boboiboy!

Kontroversi antara Aliff Aziz dan Afifah Nasir terus membahang biarpun kedua-dua pihak sudah memberikan keterangan masing-masing pada pihak media.

Terkini Afifah dikatakan memutarkan fakta apabila mendakwa kes pegang tangan merupakan salah pihak produksi yang menjadikan dia supaya Aliff Aziz datang dan memberi kerjasama berikutan pengambaran drama Izinkan Aku Mencintaimu yang tertunda dalam tempoh dua bulan.

Melihatkan kekasih hati ‘diserang’ netizen dan juga pihak Aliff Aziz, teman lelaki Afifah, Wan Ariff Azhar muncul bersama Afifah dalam hampir kesemua sidang media yang dihadirinya berkaitan isu berkenaan.

Sumber IG Afifah Nasir

Baru-baru ini jejaka berusia 24 tahun itu ada mencabar Alif Aziz untuk bertemu muka ke muka jika dia tidak berpuas hati dengan kenyataan yang diberikan oleh Afifah. 

“Kalau tidak puas hati dengan kenyataan yang diberi mari berdepan dengan saya seperti seorang lelaki. Saya akan berada di set penggambaran pada Khamis bagi menemani Afifah,”kata Wan Ariff pada hari 8 Ogos yang lalu.

Bukan itu sahaja, Wan Ariff turut terpalit kontroversi apabila ada pihak yang mendakwa dirinya dayus dan bodoh kerana membiarkan suami orang berpimpinan tangan bersama teman wanitanya.

Baru-baru ini kecoh di media sosial apabila netizen menyamakan lelaki berkenaan dengan karakter Adu Du, watak jahat dalam animasi Boboi Boy. Malah ada netizen yang menyamakan muka Afifah Nasir dengan Maznah Ismail, atau lebih dikenali sebagai Mona Fandey. 

Korang rasa sama ke tidak?

Sumber Kini Trending dan Kisah Dunia

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!