Home » Foto Romantis Mia Ahmad Berbulan Madu Bersama Suami Di Maregio Suites, Santorini!
Hiburan

Foto Romantis Mia Ahmad Berbulan Madu Bersama Suami Di Maregio Suites, Santorini!

Walaupun sudah berkahwin pada 13 Januari yang lalu, pasangan romantik Mia Ahmad, atau nama sebenarnya Shamiha Ahmad Baderi bersama suaminya Mohd Izham Tamizi Roslan dilaporkan baru sahaja berbulan madu tiga hari yang lalu. 

Pasangan berkenaan masih belum berkesempatan untuk berbulan madu sebelum ini ekoran jadual suaminya yang terlalu padat kerana berkhidmat sebagai penjaga gol pasukan bola sepak Johor Darul Takzim (JDT). Terdahulu Mia difahamkan hanya sempat beraya dua hari sahaja di kampungnya kerana suaminya terpaksa kembali untuk perlawanan.

“Tahun pertama kami beraya bersama tapi Izham tak dapat cuti lama. Raya kedua saya dah hantar dia ke lapangan terbang untuk perlawanan seterusnya.

Sejak kami berkahwin, jadual suami terlalu padat sebab itu belum ada masa nak pergi berbulan madu. Tapi inilah cabaran berkahwin dengan pemain bola sepak dan saya kena terima,”

Mia melalui mStar ada memaklumkan bahawa Izham mendapat cuti panjang pada bulan Ogos ini sambil memberitahu bahawa dia ingin ke Maldives. Nampaknya percutian bulan madu mereka bukanlah di pulau syurga itu.

Difahamkan pasangan berkenaan memilih Maregio Suites, Santorini sebagai lokasi bulan madu mereka. Santorini merupakan antara tempat peranginan yang terkenal sebagai salah satu tempat paling romantis dan indah di dunia selain Kota Paris.

Berikut kami kongsikan beberapa foto romantis pasangan berkenaan sepanjang percutian bulan madu mereka.

Sumber Instagram Mia Ahmad
Sumber Instagram Mia Ahmad
Sumber Instagram Mia Ahmad
Sumber Instagram Mia Ahmad
Sumber Instagram Mia Ahmad
Sumber Instagram Mia Ahmad
Sumber Instagram Mia Ahmad

Sumber Instagram Mia Ahmad dan mStar

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!