Home » “Cristiano Ronaldo Memang Tidak Layak Untuk Dipanggil Sebagai Ikon Untuk Generasi Muda”-Pakar Bedah
Sukan

“Cristiano Ronaldo Memang Tidak Layak Untuk Dipanggil Sebagai Ikon Untuk Generasi Muda”-Pakar Bedah

Siapa yang tidak kenal dengan bintang bola sepak panas,Cristiano Ronaldo .Namanya memang cukup sinomnim di kalangan peminat bola sepak di mana sahaja sehinggakan ada banyak kelab peminat di tubuhkan untuk Cristiano Ronaldo .Dia juga di kenali ramai dengan gelaran CR7. Rata-rata ramai yang menjadikan beliau sebagai ikon dan idola pada hari ini.

Namun begitu, hal peribadinya secara tidak langsung telah memberi kesan negatif kepada personalitinya sebagai seorang selebriti. Ini kerana ada beberapa perkara yang di putuskan dalam hidupnya telah menjadi kontroversi kepada tanggapan netizen dan orang ramai termasuklah golongan ilmuan.

Sebelum ini Cr7 di katakan telah menggunakan ibu tumpang untuk melahirkan anak pertamanya bersama sepasang kembar yang lain. Anak itu terwujud tanpa ikatan yang sah melalui ikatan perkahwinan. Seorang doktor pakar veteran sangat menyelar tindakan CR7 itu yang di katakan seperti tiada didikan oleh ibunya sendiri.

Menurut doktor tersebut yang pernah sukses melakukan pembedahan kepada kembar siam sebelum ini, dia menyatakan apa yang di lakukan oleh Cr7 itu sebenarnya merupakan satu jenayah dan jika di ikutkan salah di sisi undang-undang. Doktor itu yang di kenali sebagai DR. Gentil Martins,87 tahun menyatakan CR7 sudah tidak layak lagi untk di jadikan ikon kepada anak muda.

Terkini Cr7 di katakan sudah punya kekasih namun tidak pernah memutuskan untuk menikahi kekasihnya dan mereka sepertinya tidak punya perancangan untuk menikah buat masa sekarang.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!