Home » “Jika Lelaki Itu Mampu, Tidak Salah Untuk Dia Berkahwin Lain..”-Izreen Azminda Tidak Tolak Jika Jodoh Dengan Suami Orang
Hiburan Viral

“Jika Lelaki Itu Mampu, Tidak Salah Untuk Dia Berkahwin Lain..”-Izreen Azminda Tidak Tolak Jika Jodoh Dengan Suami Orang

Wahhh statement berani punya keluar dari mulut pelakon cantik manis, Izreen Azminda ni. Sejak sejak kes yang kecoh baru baru ni, bagi Izreen Azminda dia tidak mahu katakan tidak pada suami orang sekiranya itulah yang dijodohkan.

Bagi Izreen, adalah tidak menjadi kesalahan besar jika seseorang lelaki yang bergelar suami orang ingin berkahwin lagi memandangkan mereka mempunyai hak untuk berkahwin lagi sekiranya mampu walaupun empat! Hal ini kerana, ajaran Islam sendiri yang tidak melarang bagaimana kita.

Walaubagaimanapun, kelebihan untuk mempunyai isteri lebih dari satu adalah dikatakan pada lelaki yang betul betul berkemampuan terutama dari segi kewangan dan dalam masa yang sama boleh berlaku adil. Izreen juga tidak menolak sekiranya takdir beliau berkahwin dengan lelaki yang berstatus suami orang.

“Saya taknak kata tidak pada suami orang. Takut nanti apa yang taknak itulah yang Allah berikan. Apa yang saya boleh katakan jika lelaki itu mampu, tidak salah untuk dia berkahwin lain sebab memang mereka boleh ada empat orang isteri,” ujarnya yang dipetik dari laporan mstar online.

 Walaubagaimanapun, beliau menegaskan bahawa sekarang ini hanya ingin menumpukan perhatian kepada anak nya, Muhammad Adrian Umar, 4 dan masih tidak terdesak untuk mencari suami.

Memanglah jodoh itu rahsia Allah namun kita boleh elak dan usaha untuk tidak menganggu suami orang disamping kita tidak melukakan hati pihak pertama. Kan?

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!