Home » Comel Sangat Maream Esabel, Anak Ally Iskandar dan Farah Lee ni!
Cinta & Perhubungan Hiburan Viral

Comel Sangat Maream Esabel, Anak Ally Iskandar dan Farah Lee ni!

Maream Esabel, baru sahaja menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke- 3 dua hari yang lepas (7 Ogos 2017). Wah, cepat sungguh rasanya masa berlalu, sehingga tidak terasa yang anak kepada pengacara Ally Iskandar dan Farah Lee kini sudah pun menginjak ke umur 3 tahun!

Maream bukan sahaja mempunyai raut yang comel seperti Korea, malah turut boleh berbahasa Korea! Apa yang lebih membanggakan adalah Maream sudah menghafaz beberapa surah pendek di antaranya adalah 3 Qul dan Al-Fatihah.

Sungguhpun masih kecil, Maream dilihat sangat bijak dan matang jika dibandingkan dengan rakannya yang sebaya. Si kecil ini sering dilihat pandai mengambil hati ibunya setiap kali ibunya sedih atau kurang sihat.

Keletah si comel ini juga tidak pernah gagal mencuri tumpuan peminat setiap kali ibunya memuat naik gambar atau video Maream ke laman instagram miliknya, Farah Lee. Malahan peminatnya sentiasa tertunggu-tunggu update terbaru mengenainya.

Jom kita lihat video dan foto-foto Maream Esabel yang mampu mencairkan hati sesiapa sahaja yang melihatnya:

Ha, comelkan Maream! Semoga Maream membesar dengan sihat, jadi anak yang solehah dan membanggakan ibu bapa ya, eam! Sumber: IG Farah Lee

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!