Home » Kalau Ada Duit Semua Boleh Jadi,Betul ke Sayang-sayang Ds Vida?
Inspirasi

Kalau Ada Duit Semua Boleh Jadi,Betul ke Sayang-sayang Ds Vida?

Sebut sahaja nama Ds Vida, semua orang tahu bahawa wanita tabah ini semakin mengorak langkah dengan pelbagai pencapaian dalam hidup.Jika sebelum ini dia di kenali sebagai jutawan kosmetik, namun sekarang Ds Vida di kenali dengan pelbagai sisi iaitu sebagai penyanyi pula. Penyanyi lagu I Am Me ini juga sedang merancang untuk melebarkan sayapnya kepada dunia fesyen mewah pula.

Satu posting beliau telah menarik perhatian ramai di mana keratan akhbar ada bercakap tentang tajuk Ada Duit Semua Boleh Jadi dan DS Vida juga tidak ketinggalan bertanyakan soalan itu kepada followersnya di Instagram.

Mana tidaknya, semua orang tahu dengan kekayaan beliau, DS Vida mampu untuk memiliki rumah mewah.Kosnya cecah lebih dari RM 20 juta.

Selain itu, bagi mereka yang masih bermimpi untuk memandu kereta mewah seperti Bentley dan Lamborghini, di kediaman DS Vida sudah ada koleksi kereta ini beserta lebih dari 10 buah kereta mewah yang lain.

Lebih dari  itu,impiannya untuk mempunyai lagu dan klip video yang popular dan trending di internet dan youtube juga tercapai.

Bahkan lagu I Am Me juga semakin tinggi rankingnya ketika bersaing dengan lagu dari penyanyi yang lain.

Selain daripada mengecapi kejayaan dan kemewahan dari segi kediaman dan kenderaan mewah serta sukses dalam mendapat publisiti lagu pertamanya, DS Vida juga sedang merancang mahu menghasilkan beg tangan ekslusif dengan kerjasama pihak LV. Cita-cita itu juga akan tertunai tidak lama lagi.Ds Vida juga sekarang mempunyai banyak koleksi beg mewah LV yang ekslusif.

Melihat kepada kesemua yang sudah di kecapinya,pasti ramai yang fikir dia sudah punya segalanya. Namun bagi DS Vida, apa yang dia dapat sekarang barulah permulaan dan impiannya yang tinggi masih  belum tercapai.Antaranya Ds Vida punya impian untuk berduet dengan Psy.

Walaupun di lemparkan dengan pelbagai kecaman, DS Vida juga ada meluahkan rasa hatinya tentang apa yang di terimanya oleh masyarakat.Projek al-quran yang memerlukan jutaan ringgit juga pernah menerima kecaman dari netizen.

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!