Home » Inilah Dia Gambar Terkini Pelakon Drama Sutun Yang Pernah Hot dan Popular Dulu,Siapa Pernah Tengok Drama Ni?
Hiburan

Inilah Dia Gambar Terkini Pelakon Drama Sutun Yang Pernah Hot dan Popular Dulu,Siapa Pernah Tengok Drama Ni?

Bagi anda yang pernah menonton drama Sutun, pasti anda kenal akan kelibat lelaki ini yang bernama Adek Ku Yusri. Drama itu telah berjaya menarik perhatian ramai dengan lakonannya yang bersahaja. Watak ayah yang di bawa oleh Kaza juga telah menghidupkan lakonan Adek ini. Ramai yang terhibur dengan lakonan pelakonnya yang mengisahkan tentang seorang lelaki remaja yang lembut dan berminat untuk punya ketrampilan seperti wanita.

Adek dalam drama Sutun di lihat mempunyai rambut yang lebih panjang dan sukakan kesemua barang yang bewarna pink.Sehinggalah dia di terima masuk ke sebuah IPT, kesemua keperluannya juga bewarna pink termasuklah payung,baldi dan cadar katil. Kini drama Sutun 1 dan 2 menjadi kenangan lama yang menggamit memori sesetengah orang.

Pasti ada di kalangan anda yang menjadi peminat drama ini dan mahu tahu perkembangan terkini pelakon tersebut,bukan?Mengikut satu sumber melalui blog ini, Adek sekarang telah terjun ke dunia perguruan.Ini antara koleksi gambar terkini beliau yang semakin dewasa.Mungkin sahaja pelakon Sutun ini boleh muncul kembali dalam kaca TV untuk memeriahkan lagi industri hiburan sama seperti dahulu.Kan?

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!