Home » Lesung Pipit Palsu Mula Jadi Trend
Fesyen & Gaya Hidup

Lesung Pipit Palsu Mula Jadi Trend

Tidak dinafikan semua orang mahu kelihatan cantik dan menawan. Kadang-kadang sanggup buat apa sahaja untuk merasa puas dengan kecantikan diri. Tidak termasuk sanggup menghabiskan ribuan ringgit semata-mata untuk tujuan kecantikan.

Terbaru, sudah seperti menjadi trend masa kini apabila lesung pipit palsu mula diperkenalkan. ianya sudah mendapat permintaan ramai dari kalangan orang yang mahukan senyuman mereka nampak lebih terserlah dengan adanya lekukan di pipi mereka.

Memetik sumber dari mynewshub, pembedahan untuk menampakkan lubang pada pipi dilakukan oleh pakar bedah mengambil masa lebih kurang setengah jam dan dengan kos yang berharga kira-kira RM3,400 sehingga RM10,700.

Lesung pipit yang sememangnya sudah diketahui ramai adalah kecacatan pada otot pipi, tetapi ianya menjadi kelebihan kepada tuannya, oleh disebabkan perkara itu ramai yang sanggup menjalani pembedahan untuk menjadikan pipi mereka mempunyai kesan lekukan dipanggil lesung pipit.

Jadi bagi anda yang dianugerahi lesung pipit bersyukurlah karena anda memiliki fenomena si cacat yang menawan, kerana ternyata dengan lesung pipit, akan menambahkan lagi seri muka seseorang. Siapa juga akan terpanah hati oleh senyuman menawan oleh si manis berlesung pipit.

Sumber : Mynewshub

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!