Home » Isteri Mengandung ‘Hadiahkan’ Cili Paling Pedas (Red Bird Eye Chilies) Di Kemaluan Kekasih Suami!
International

Isteri Mengandung ‘Hadiahkan’ Cili Paling Pedas (Red Bird Eye Chilies) Di Kemaluan Kekasih Suami!

Seorang isteri yang sedang sarat mengandung telah menangkap kekasih suaminya dan menyumbat cili ke dalam kemaluan wanita berkenaan. Ly Chanel, 23 tahun memberitahu bahawa dirinya curiga apabila suaminya kerap menghilang selama berjam-jam lamanya dalam tempoh tujuh bulan kebelakangan.

Ekori suami

Ly bersama empat rakannya mengekori suaminya, Chien Keo, 24 tahun ke sebuah hotel sebelum merempuh lelaki berkenaan bersama kekasihnya yang sedang melakukan hubungan kelamin di Thai Nguyen, Timur Laut Vietnam.

Sumber Daily Mail

Ly yang sedang menahan kemarahan memakai sarung tangan getah, manakala tiga rakannya memegang kekasih suaminya dan seorang lagi mengambil gambar apabila mereka mula membuka seluar dalam wanita berkenaan. 

Sumber The Reporter

200,000 biji cili!

Mereka kemudiannya membuka plastik besar yang mengandungi 200,000 cili jenis red bird eye yang terkenal kerana kepedasanya dan menyumbat cili berkenaan di dalam kemaluan wanita berkenaan. 

Wanita berkenaan yang sedang menahan kesakitan akibat pedih  meronta-ronta berusaha untuk melepaskan diri. Ly bersama rakannya kemudiannya memuatnaik gambar berkenaan di dalam laman sosial.

Ly dalam laman sosialnya meluahkan rasa kecewanya kepada suaminya.

“Bagaimana dia (Chien) boleh curang dengan wanita lain sedangkan dia sangat prihatin dengan kami. Wanita boleh memaafkan dengan mudah, tetapi mereka tidak pernah lupa.”

Didenda RM388.671 hingga RM555.31

Ekoran kejadian itu, masih tiada kes yang dilaporkan kepada pihak polis. Walau bagaimanapun seorang peguam, Giang Hon Thanh memberitahu bahawa memasukkan cili ke dalam kemaluan seseorang dan memuat naik gambar di laman sosial dianggap memalukan seseorang.

“Jika cili berkenaan menyebabkan kemaluan wanita itu cedera, Ly boleh didenda £70 hingga £100 (RM388.671 hingga RM555.31).

Sumber DailyMail

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!