Home » Wanita Tercium Bau Busuk Dari Bra Yang Dipakai,Apabila Diperiksa Ini Yang Ditemuinya Dalam Bra Tersebut
International

Wanita Tercium Bau Busuk Dari Bra Yang Dipakai,Apabila Diperiksa Ini Yang Ditemuinya Dalam Bra Tersebut

Bra adalah pakaian dalam wanita yang sangat penting. Topik ini seharusnya tidak perlu malu untuk di bicarakan secara umum kerana ianya sangat penting dan memberi kesan kepada kesihatan tubuh badan wanita. Para doktor sendiri juga menyarankan agar semua wanita untuk memilih bra yang sesuai dengan diri sendiri dan mereka perlu mengelakkan diri daripada memakai bra yang sebarangan.

Sebelum ini sudah tular video tentang bra yang membuatkan ramai payudara wanita mengalami alahan jika tidak di cuci dengan betul. Terkini satu video berkenaan topik yang sama telah tular di mana seorang wanita bernama Alea berkongsi pengalamannya tercium akan bau branya yang sangat busuk.

Alea hairan kerana branya itu sudah di cuci. Menurut Alea branya itu mempunyai sponge dan ia bagus untuk aliran darah di bahagian payudara. Namun hal yang tidak enak di jumpainya apbila dia memotong bahagian sponge itu, di temuinya seperti rempah dan gel yang di letakkan disebalik sponge tersebut.

Apabila di gunting sponge pada bra tersebut,gel itu sudah berbau dan ada yang menghasilkan ulat. Rata-rata ramai yang terkejut dengan rakaman itu dan Alea menasihatkan ramai wanita untuk berhati-hati apabila memakai bra yang mempunyai sponge tebal terutamanya buat mereka yang punya saiz payudara kecil.

Cara basuhan dan cara keringan bra yang salah juga akan membuatkan masalah boleh berlaku. Ini dia rakaman video tersebut :

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Apa Komen Anda

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!