Home » Tolak Layanan Intim Lelaki Secara Maya Di Facebook, Wanita Diugut Santau Ulat Bulu?
Viral

Tolak Layanan Intim Lelaki Secara Maya Di Facebook, Wanita Diugut Santau Ulat Bulu?

 

Seorang wanita melalui akaun Facebook Bear Bear telah berkongsi perbualan dirinya dengan seorang lelaki bernama Man Eni Tan. Perbualan yang menggunakan aplikasi Messenger menunjukkan lelaki berkenaan cuba untuk memaksa wanita berkenaan ‘melayan’ dirinya secara alam maya. 

Ugut untuk santau?

Lelaki berkenaan mengugut untuk menyantau wanita ini dengan meminta dirinya ‘melayan’ nafsu lelaki ini secara alam maya. Dia juga berjanji untuk membuang video rakaman yang bakal dirakam selain mahu memberikan hadiah buat wanita ini. 

“Masuk bilik awak sekarang kunci bilik awak layan dan tunjuk apa saya nak hari ni je..ikut cakap saya..saya nak bukti awak ikut cakap saya baru saya suruh dukun berhenti baca mantera..”

Jangan menyesal!

Wanita berkenaan yang menolak ‘perlawaan’ lelaki itu kemudiannya diugut untuk menahan rasa sakit akibat santau ulat bulu, selain memberitahu supaya tidak menyesal suatu hari nanti. Lelaki itu juga sempat berpesan supaya mencari seorang bomoh yang pandai membuang santau berkenaan kepada wanita itu. 

Walau bagaimanapun wanita berkenaan tetap menolak dengan memberitahu bahawa dirinya yakin dengan perlindungan Allah.

Apa kata netizen?

Perkongsian berkenaan yang mendapat 1.3K likes dan hampir 2.5K perkongsian berjaya mendapatkan perhatian netizen. Netizen yang melihat menasihat semua pengguna Facebook, terutamanya para gadis untuk tidak memuat naik gambar keterlaluan di Facebook. 

Malah ada juga yang menyarankan supaya wanita berkenaan membuat laporan polis. Menurut netizen, ini adalah salah satu scam yang sering dilakukan supaya penjenayah boleh mengugut mangsa untuk memberikan wang kepada mereka supaya tidak menyebarkan gambar dan video mereka.

Semoga kejadian ini menjadi ikhtibar buat kita semua.

Sumber FB Bear Bear

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!