Home » Dato’ Vida Bersedia Menerima Pinangan Suami Baru…
Hiburan Viral

Dato’ Vida Bersedia Menerima Pinangan Suami Baru…

Datuk Seri Dr. Hajjah Hasmizah Othman atau lebih dikenali sebagai Dato’ Vida memang dikenali ramai dengan karekternya yang bersahaja dan ‘gila-gila’.

Terbaru, Dato’ Vida telah mengumumkan yang beliau sudah bersedia untuk berumah tangga semula setelah perkahwinan beliau yang ketiga gagal.

Bercerita di laman Instagramnya, beliau menyatakan walaupun agak serik, tetapi beliau tidak menolak untuk berkahwin lagi jika menemui calon yang sesuai.

Katanya lagi, walaupun ramai yang mengata dibelakang, tetap ramai jejaka yang datang untuk cuba memikat hatinya.

“Saya dah melalui 3 kali.. yang TAK SEKUFU. Kali ni.. takkan senang hati saya digoda begitu saja.. kali ni.. saya tak bole terima..sekurang2nya saya nak yang bisnesman jgk.. itupun tak payah la hantar resume bagai..”

“Saya ni..jika ada Jodoh lagi WAJIB yang amanah.. jujur.. KAYA.. KACAK..Berimann..biar cukup Syarat lelaki sejati.. tapi janganlah mudah2.. judge saya yer…sakit hati saya ni..”

Secara berseloroh, beliau tidak menolak berkata, kemungkinan besar beliau boleh membuka sesi temuduga untuk mencari calon yang sesuai.

“Bkn agah bkn dunia dah terbalik ke apa… syg kan tahu saya ni siapa.. bkn orang awam.. maybe saya bole buka interview.. ?kena isi borang huhu.. bole tak syg??”

Status Dato’ Vida di Instagramnya itu mendapat banyak reaksi daripada pengikut-pengikutnya.

Sumber: Instagram DatoVida

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!