Home » Ini Dia Isteri Rahim Yang Kedua Yang Boleh Tahan Cun Orangnya
Hiburan

Ini Dia Isteri Rahim Yang Kedua Yang Boleh Tahan Cun Orangnya

Bila di sebut sahaja nama kumpulan pelawak Sepahtu, maka secara automatik semua orang akan ingat dengan nama Rahim,Jep dan juga Shuib.Mereka bertiga tidak perlu di perkenalkan lagi.Ketiga-tiga mereka lahir dari realiti TV Raja Lawak dan pernah memenangi pertandingan Maharaja Lawak Mega bersama.

Gabungan mereka bertiga memang menjadi dan selain daripada melawak di pentas, mereka bertiga juga bersama-sama bekerja sebagai penyampai radio di Sinar FM.Semua orang kenal akan isteri kepada Jep dan juga Shuib.Mungkin kerana isteri mereka itu juga selebriti. Namun tidak semua orang kenal akan isteri kepada Rahim.

Rahim pernah memperkenalkan isterinya kepada media selepas dia memenangi pertandingan Raja Lawak sebelum ini. Terkini Rahim juga sudah di katakan telah menikah buat kali kedua selepas mendapat izin dari isterinya yang pertama. Menurut Rahim dia bersyukur dan  berterima kasih kepada isteri pertamanya atas keizinan tersebut.

Ini dia beberapa gambar isteri ke-2 Rahim yang boleh tahan lawa dan manis orangnya. Mereka juga di katakan pernah pergi ke mana-mana majlis anugerah bersama-sama.

 

Ingin berkongsi Artikel?Jom Klik Hantar Artikel

Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke job@kisahdunia.org Info Lanjut

Artikel Pilihan

error: Alert: Content is protected !!